шибедах проблем

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
stef78
Автомобил:
Двигател:

шибедах проблем

Мнениеот stef78 » Вто 06 май 2008 8:49

здравейте колеги, както се разбира от заглавието имам проблем със шибедаха на полото от аватара , като го купих не работеше и сега реших да го оправя , разглобих го и установих че има счупени плъзгачи които за съжеление са отляти към въжето което задвижва шибедаха някой дали се е справял с този проблем тип направи си сам или трябва да купувам нови въжета, ако някой може да ме ориентира за цената на нови въжета също ще ми е от полза благодаря предварително

Потребителски аватар
lrlmodo
Автомобил: Zafira OPC
Двигател: Z20LET

Мнениеот lrlmodo » Вто 06 май 2008 16:18

Трудна работа да намериш такова жило, звъни в официалният представител - иначе ще трябва да го запечатваш :wink:

Потребителски аватар
vladko_g40
Автомобил: Audi A6 Audi 90
Двигател: AEB AAN
Контакти:

Мнениеот vladko_g40 » Чет 08 май 2008 13:44

lrlmodo написа:Трудна работа да намериш такова жило, звъни в официалният представител - иначе ще трябва да го запечатваш :wink:
именно, ама преди това колегата да седне и да се държи здраво за стола :lol: щото на мен САМО за уплътнението на шибедаха ми казаха 139 лева :screwy

Потребителски аватар
Volkov
Автомобил: Golf 3 20 Jahre
Двигател: 2.0 16V ABF

Мнениеот Volkov » Чет 08 май 2008 14:00

vladko_g40 написа:
lrlmodo написа:Трудна работа да намериш такова жило, звъни в официалният представител - иначе ще трябва да го запечатваш :wink:
именно, ама преди това колегата да седне и да се държи здраво за стола :lol: щото на мен САМО за уплътнението на шибедаха ми казаха 139 лева :screwy

Мене ме е страх да отворя моя щото сигурно ще ме заболи сърцето!!! :horror:
Но поне се отваря!!
А неможе ли да се търси от друга кола??? :roll: Морги... :roll:

Потребителски аватар
stef78
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stef78 » Нед 11 май 2008 19:44

vladko_g40 написа:

за моя най голяма радост шибедаха вече го оправих без да купувам нищо, направих малко направи си сам, но важното е че работи вече, ако няой има проблем със шибедеха ,а именно плъзгачите да са се отчупили от жилото да казва да давам разяснения как го направих аз :D

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”