шибедах проблем
- stef78
- Автомобил:
- Двигател:
шибедах проблем
здравейте колеги, както се разбира от заглавието имам проблем със шибедаха на полото от аватара , като го купих не работеше и сега реших да го оправя , разглобих го и установих че има счупени плъзгачи които за съжеление са отляти към въжето което задвижва шибедаха някой дали се е справял с този проблем тип направи си сам или трябва да купувам нови въжета, ако някой може да ме ориентира за цената на нови въжета също ще ми е от полза благодаря предварително
- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
- Volkov
- Автомобил: Golf 3 20 Jahre
- Двигател: 2.0 16V ABF
vladko_g40 написа:именно, ама преди това колегата да седне и да се държи здраво за столаlrlmodo написа:Трудна работа да намериш такова жило, звъни в официалният представител - иначе ще трябва да го запечатвашщото на мен САМО за уплътнението на шибедаха ми казаха 139 лева
Мене ме е страх да отворя моя щото сигурно ще ме заболи сърцето!!!

Но поне се отваря!!
А неможе ли да се търси от друга кола???

- stef78
- Автомобил:
- Двигател:
vladko_g40 написа:именно, ама преди това колегата да седне и да се държи здраво за столаlrlmodo написа:Трудна работа да намериш такова жило, звъни в официалният представител - иначе ще трябва да го запечатвашщото на мен САМО за уплътнението на шибедаха ми казаха 139 лева
за моя най голяма радост шибедаха вече го оправих без да купувам нищо, направих малко направи си сам, но важното е че работи вече, ако няой има проблем със шибедеха ,а именно плъзгачите да са се отчупили от жилото да казва да давам разяснения как го направих аз

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”