schmidt написа:Същата случка ме сполетя и мен през януари
Баси свинщината

joker написа:Макар и малко встрани от темата,но колеги ВНИМАВАЙТЕ КОГАТО ВИКАТЕ ПЪТНА ПОЛИЦИЯ ЗА ПРОТОКОЛ!!!!!!!
Протокол не се пише,ако няма съставен акт за нарушение!!!И ако вие сам сте участник в ПТП.....а познайте от три пъти на кого ще обърнат хастараГадно,ама е така.....лично мен са ме питали преди да пишат протокол дали се касае за значителна сума по застраховката,защото понякога акта излизал по-солен от сумата по застраховката! :shock Едно от малкото изключения е когато вашият автомобил е бил паркиран (правилно!!!!)и е ударен от неизвестен извършител....
Така,че внимавайте пътна полиция да не ви надрусат шошоните и вместо да получите някое друго левче по автокаското, да ви накарат да бръкнете в джоба си толкова надълбоко,че да си опипате някой анатомични особености свързани с възпроизводителните функции....
Има,Stoi написа:joker написа:Макар и малко встрани от темата,но колеги ВНИМАВАЙТЕ КОГАТО ВИКАТЕ ПЪТНА ПОЛИЦИЯ ЗА ПРОТОКОЛ!!!!!!!
Протокол не се пише,ако няма съставен акт за нарушение!!!И ако вие сам сте участник в ПТП.....а познайте от три пъти на кого ще обърнат хастараГадно,ама е така.....лично мен са ме питали преди да пишат протокол дали се касае за значителна сума по застраховката,защото понякога акта излизал по-солен от сумата по застраховката! :shock Едно от малкото изключения е когато вашият автомобил е бил паркиран (правилно!!!!)и е ударен от неизвестен извършител....
Така,че внимавайте пътна полиция да не ви надрусат шошоните и вместо да получите някое друго левче по автокаското, да ви накарат да бръкнете в джоба си толкова надълбоко,че да си опипате някой анатомични особености свързани с възпроизводителните функции....
Това не е чесно ! Не може да няма някаква врътка.
impresa написа:Много лошо, колега! Имах аналогична ситуация преди около месец. Така нареченият к.к. Пампорово принципно няма път, а някакъв междуселски калдъръм или по-скоро лунна повърхност. Та с около 50 км/ч пукам гума в огромна дупка, 10 км слизам надолу до Смолян с издъхваща гума. Резултат беше учудващ и за мен - джантата BBS права на конец!
vasstop написа:Има,
По закон ако дупката не е обозначена със знак се пише акт на отговорното лице, което е трябвало да сложи знака...
Бъркаш, нямат право да ти пишат акт на теб, трябва да викат отговорния, но не им се занимава, много е разправия...Stoi написа:Добре, но излиза, че за да напишат АКТ на виновния за дупката първо трабва да напишат АКТ на потървеншия от нея. Тоест аз плашам глоба за това, че някой е виновен, че няма знак там. Бъркам ли ?vasstop написа:Има,
По закон ако дупката не е обозначена със знак се пише акт на отговорното лице, което е трябвало да сложи знака...
joker написа:....Едно от малкото изключения е когато вашият автомобил е бил паркиран (правилно!!!!)и е ударен от неизвестен извършител....[/color]..
vasstop написа:Бъркаш, нямат право да ти пишат акт на теб, трябва да викат отговорния, но не им се занимава, много е разправия...
Разчитат на незнанието ти. Прочети закона.
vasstop написа:Бъркаш, нямат право да ти пишат акт на теб, трябва да викат отговорния, но не им се занимава, много е разправия...Stoi написа:Добре, но излиза, че за да напишат АКТ на виновния за дупката първо трабва да напишат АКТ на потървеншия от нея. Тоест аз плашам глоба за това, че някой е виновен, че няма знак там. Бъркам ли ?vasstop написа:Има,
Разчитат на незнанието ти. Прочети закона.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 47 госта