Тракане, след запалване ?
- The Noob
- Автомобил:
- Двигател:
Тракане, след запалване ?
Здравейте колеги, имам едно тракане след като запаля колата. Като трактор започва да тресе, след което се оправя.Да не би да е от маслото?? Или има нещо друго?Колата е Голф 3 1.4ми АБД
- The Noob
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги проблема явно е бил в гарнитурата, защото преди 2 дни тръгнахме за Елените да си търся работа и след Обзор колата яко загря (110 градуса показа термостата) спирам, изчаквам видях че антифриза е под минимума,долях на запален двигател и пак тръгнахме.Нямаше и 10км и оборотите започнаха като да прескачат (абе доста страшничко си беше), че спирам на една отбивка и отварям капака, няма антифриз няма нищо.Доливам пак и от ауспуха почна да излиза бял дим, викам си влязъл е антифриза във цилиндрите, и директно се изпарява от изпусквателната система.Звъннах тук там дойде пътна помощ и ме зеха до Обзор.Майстора в сервиза каза че прегоряла гарнитурата..и така..Преспахме, и на другия ден колата беше направена и можехме да отидем до Елените след която да се прибера до Варна.Сега колата си работи добре, човека ми каза да отида след 500-1000км да ми натегне главата, щото в сервиза нямаха машина...Приключение си беше.. 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”