Бученето на завои и право несе променя.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Бученето на завои и право несе променя.
Колата е голф 3 абс и има бучене наи силно на 95 км,сложих други джанти с други гуми но пак си бучин. Все е тая на завои и право,кат мине 100 заглахва,от кво може дае?
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Задни лагери....ако си сменял задни накладки при незнанание на силата на затягане често се пренатягат и след около 1000 км се появява бучене...Пипни главината отзад след като си карал 10мин с около 80-100 км/ч...ако грее-задни лагери(освен това често изхвърля и смазката!-вижда се омасляване около капачката на главината)...
- K_Power
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ама бученето като от нещо ротационно ли идва или си има просто бучене и вибрации в купето! Ако е второто, Пасата на баща ми прави същото нещо около 3000 оборота, и един ден в сервиза го вдигнахме на подемник, доката работи колата напънахме с една щанга на меката връзка и вибрацията изчезна, пуснеш я, висва и пак вибрира и бучи!
- pesho_sl
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: AGR 1998
K_Power написа:Ама бученето като от нещо ротационно ли идва или си има просто бучене и вибрации в купето! Ако е второто, Пасата на баща ми прави същото нещо около 3000 оборота, и един ден в сервиза го вдигнахме на подемник, доката работи колата напънахме с една щанга на меката връзка и вибрацията изчезна, пуснеш я, висва и пак вибрира и бучи!
ако става дума за мен - няма вибрация, само бучене и след 3000 спира! и къде се намира тая мека връзка?
- pesho_sl
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: AGR 1998
arkadius написа:най лесно може да се разбере дали е лагер,дигаш на крик и завърташ гумата с жантата на рака,ако има бучене и колелото продължава да се върти над минута две начи е лагер
друго което може да е са гуми или крива жанта
пробвал съм - повече от 10 секунди не се върти. иначе съм въртял само диска и като го завъртя по силно се чува едно леко пристъргване, но много леко - недоловимо при движение на гумата!
- K_Power
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
lyubobg написа:Изключи от скорост и угаси двигателя като почне да бучи и кажи какво става.
При мен като я взех беше така - казаха ми скорости и се прекръстих ..
Накрая се оказа че и 4-те лагера бяха заминали - 4 нови лагера и ралтата спи
То да ти кажа, цена на лагер е около 35-40лв бройката за преден, 4те задни лагера общо са около 60лв, общо станаха до тук 140лв, не слагаме цени за труд и т.н., цена за смяна на лагер на предна главина е около 30лв на брой, още 60лв за отпред, и още 40лв за отзад, стана 240-250лв, една кутия при италианеца е 150лв, за труд за смяна на кутия искат около 140-150лв, така че ти се е вързала, горе-долу същото!!!
- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
K_Power написа:lyubobg написа:Изключи от скорост и угаси двигателя като почне да бучи и кажи какво става.
При мен като я взех беше така - казаха ми скорости и се прекръстих ..
Накрая се оказа че и 4-те лагера бяха заминали - 4 нови лагера и ралтата спи
То да ти кажа, цена на лагер е около 35-40лв бройката за преден, 4те задни лагера общо са около 60лв, общо станаха до тук 140лв, не слагаме цени за труд и т.н., цена за смяна на лагер на предна главина е около 30лв на брой, още 60лв за отпред, и още 40лв за отзад, стана 240-250лв, една кутия при италианеца е 150лв, за труд за смяна на кутия искат около 140-150лв, така че ти се е вързала, горе-долу същото!!!
Да така е, само че правиш сравнение между части втора ръка и нови части, което мисля че не подлежи на сравнение

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”