hristian37 написа:ако някой ми даде 1400 - 1500 в това състояние му го давам със пълна бутилка със газ и с всички резервни части които имам
Помощ удариха ме :(
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
hristian37 написа:ако някой ми даде 1400 - 1500 в това състояние му го давам със пълна бутилка със газ и с всички резервни части които имам
И какво би си купил с тези пари
Аз лично виждам два варианта
1. По-голяма кола, горе долу на същите години в която трябва да налееш още минимум 1000лв. над цената за да бъде в що годе добро състояние.
2. Доста по-скъпа и нова кола, за която ще се тресеш всяка вечер дали ще я откраднат или ще и направят някакъв золум. Каското на тази кола естествено също няма да е много малко. По нея също ще трябва да се прибарат някои неща. Това колко ще гори е според зависи
Помисли трезво и вземи правилното решение
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Stefan написа:hristian37 написа:ако някой ми даде 1400 - 1500 в това състояние му го давам със пълна бутилка със газ и с всички резервни части които имам
И какво би си купил с тези пари![]()
Аз лично виждам два варианта![]()
1. По-голяма кола, горе долу на същите години в която трябва да налееш още минимум 1000лв. над цената за да бъде в що годе добро състояние.
2. Доста по-скъпа и нова кола, за която ще се тресеш всяка вечер дали ще я откраднат или ще и направят някакъв золум. Каското на тази кола естествено също няма да е много малко. По нея също ще трябва да се прибарат някои неща. Това колко ще гори е според зависи![]()
Помисли трезво и вземи правилното решение
Едно пасаторче ще му свърши чудесна работа
edit: стрелям си така на посоки без да се обоснова:
Пасата не е скъп, а ако вземе комби ще има място и за още 1-2 бебенца
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега това се прави, важното е, че ти си ок.
Катастрофи ще има винаги, дано са все такива леки, ако кажа по добре да ги няма то ще ви излъжа!
Катастрофи ще има винаги, дано са все такива леки, ако кажа по добре да ги няма то ще ви излъжа!
Последна промяна от Tinko на Съб 10 май 2008 14:48, променено общо 1 път.
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- hristian37
- Автомобил: Голф 6 ТДИ
- Двигател:
- Контакти:
ами колеги реших да си я правя щото реално колата е не продаваема. Получих оферта от колега от форума, но той не знае например че не ме подмина и градушката - а това не е добре.
Калника и бронята ще си ги сменя сам, само бояджия трабва да си търся. Пуснах тема в купува ако някой има.....
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 29#1191929
Калника и бронята ще си ги сменя сам, само бояджия трабва да си търся. Пуснах тема в купува ако някой има.....
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
hristian37 написа:ами колеги реших да си я правя щото реално колата е не продаваема. Получих оферта от колега от форума, но той не знае например че не ме подмина и градушката - а това не е добре.
Нещо сектанско надушвам!....
Браво колега умна постъпка! И аз ще си я карам моита хич и не ми се продава пък и си я обичам! Колата е кола да те вози от точка А до Б останалото е лукс и газариики!
-
miroslavg111
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”