hristian37 написа:ако някой ми даде 1400 - 1500 в това състояние му го давам със пълна бутилка със газ и с всички резервни части които имам

hristian37 написа:ако някой ми даде 1400 - 1500 в това състояние му го давам със пълна бутилка със газ и с всички резервни части които имам
Stefan написа:hristian37 написа:ако някой ми даде 1400 - 1500 в това състояние му го давам със пълна бутилка със газ и с всички резервни части които имам
И какво би си купил с тези пари![]()
Аз лично виждам два варианта![]()
1. По-голяма кола, горе долу на същите години в която трябва да налееш още минимум 1000лв. над цената за да бъде в що годе добро състояние.
2. Доста по-скъпа и нова кола, за която ще се тресеш всяка вечер дали ще я откраднат или ще и направят някакъв золум. Каското на тази кола естествено също няма да е много малко. По нея също ще трябва да се прибарат някои неща. Това колко ще гори е според зависи![]()
Помисли трезво и вземи правилното решение
hristian37 написа:ами колеги реших да си я правя щото реално колата е не продаваема. Получих оферта от колега от форума, но той не знае например че не ме подмина и градушката - а това не е добре.
Калника и бронята ще си ги сменя сам, само бояджия трабва да си търся. Пуснах тема в купува ако някой има.....
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 29#1191929
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта