глоби за мръсни коли в кеш пак от нас да мине и една идея

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Мартин
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Мартин » Вто 13 май 2008 8:19

deluX написа:Тия глоби нямат шанс... :wink:

Абсолютно, пак само се чешат езици!

Потребителски аватар
venci&vento
Автомобил: VENTO
Двигател: ADZ 1996

Мнениеот venci&vento » Вто 13 май 2008 8:44

Marto0 написа:
deluX написа:Тия глоби нямат шанс... :wink:

Абсолютно, пак само се чешат езици!

Дано поне камионите да се движат с чисти гуми и само с тях да се занимават куките:lol:

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Вто 13 май 2008 9:56

България :arrow:

Изображение

Германия :arrow:

Изображение

Жалко но факт :dontknow:

Последна промяна от Stefan на Вто 13 май 2008 11:00, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
kiril_p
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kiril_p » Вто 13 май 2008 10:44

Замислям се каква е целта на глобата ако ми е мръсна колата?
Може би аз и всички ние водачите и собствениците на МПС трябва да се хванем дружно и първо да оправим всички улици, после да ги изчистим и да ги измием! Има логика мдааа... Управата като не може да го направи това ни принуждава нас да го правим!
Аз лично много обичам да ми е мръсна колата и умишлено си я цапам - хвърлям по нея кал, прахоляк и всякаква мръсотия!
Аман от глупости ей! Трябва или да я мия преди всяко изкарване или да я държа само в гаража какъвто нямам! Щото само това е начина колата ми след като е измита да остане чиста за повече от 1-2 дни! Спра ли я пред къщи като минават другите коли по прашната ни улица и става с 1 пръст прахоляк по нея. Ако вземе пък капне и лек дъждец става ама съвсем красота!

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Вто 13 май 2008 10:47

kiril_p написа:Замислям се каква е целта на глобата ако ми е мръсна колата?
Може би аз и всички ние водачите и собствениците на МПС трябва да се хванем дружно и първо да оправим всички улици, после да ги изчистим и да ги измием! Има логика мдааа... Управата като не може да го направи това ни принуждава нас да го правим!
Аз лично много обичам да ми е мръсна колата и умишлено си я цапам - хвърлям по нея кал, прахоляк и всякаква мръсотия!
Аман от глупости ей! Трябва или да я мия преди всяко изкарване или да я държа само в гаража какъвто нямам! Щото само това е начина колата ми след като е измита да остане чиста за повече от 1-2 дни! Спра ли я пред къщи като минават другите коли по прашната ни улица и става с 1 пръст прахоляк по нея. Ако вземе пък капне и лек дъждец става ама съвсем красота!

точно написано...

време ли е мече, да се сетим, че евентуално можем да съдим общината за разни неща :roll:

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Вто 13 май 2008 10:50

batmilko написа:
kiril_p написа:Замислям се каква е целта на глобата ако ми е мръсна колата?

точно написано...

време ли е мече, да се сетим, че евентуално можем да съдим общината за разни неща :roll:

време е мечовото ;)
тука пред офиса откак пренаредиха паветата и насипаха ситен чакъл за уплътняване трябват около 20 мин престой и вече колата ти е като след изригване на вулкан :)

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Вто 13 май 2008 12:01

batmilko написа: точно написано...

време е да станем гражданско общество.............

има си органи и организации , които ако бъдат сезирни си вършат работата - проверено !!!

ама е по лесно да мрънкаме и псуваме вместо да вдигнем телефона да се обадим и да подадем жалба, че еди коя си улица или тротоар са съсипани от строителство/ремонт и т.н.......

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Вто 13 май 2008 12:07

Така измих си колата, преместих я на 20 метра да ми сменят тампоните на гърнетата (до гумаджиите при които ще ходим със визор-а по-късно), минах през студентски да оставя един приятел (всичко това става за няма и 15мин), спирам колата, прокарвам нжното си пръстче и О, чудо, цялото е сиво....
п.п. адски съм нервен, бесен и афектиран :026:

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Вто 13 май 2008 12:11

lowrider написа:Така измих си колата, преместих я на 20 метра да ми сменят тампоните на гърнетата (до гумаджиите при които ще ходим със визор-а по-късно), минах през студентски да оставя един приятел (всичко това става за няма и 15мин), спирам колата, прокарвам нжното си пръстче и О, чудо, цялото е сиво....
п.п. адски съм нервен, бесен и афектиран :026:
не се ядосвай, поне таблото ти е прясно пръскано :wink: , а Ст. Град е можеби най - мръсния квартал в София :evil:

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Вто 13 май 2008 12:15

Мойта кола седи вече втора седмица в гаража ми. Който е подземен. Има ПОНЕ 1мм прах по нея..сякаш седи там от 2 години..

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Вто 13 май 2008 12:17

jetttlii написа:
не се ядосвай, поне таблото ти е прясно пръскано :wink: , а Ст. Град е можеби най - мръсния квартал в София :evil:[/quote]

стига ме следи ве mhihi

таблото винаги ми лъщи, щото имам спрей в жабката, виж ми стелките mhihi

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Dpop » Вто 13 май 2008 12:44

Няма да е излишно, за да има някакъв ефект от темата, както сме изписали няколко страници тук да направим същото за всяко от населените места, в които живеем, като на пример за София: http://www.sofia.bg/forum.asp?show=47
:idea: Както на не едно място е писано, поддържането на чистотата у нас е предоставена от общините с концесионни договори на частни фирми, на които се плащат милиони от събраните от всички нас налози.

ОФФ.
:twisted: Та и спамърите да се включат във вихъра на танца.

Потребителски аватар
fenomena
Автомобил: VW POLO G40
Двигател: PY

Мнениеот fenomena » Вто 13 май 2008 14:15

за всяко нещо гледат да искарат някои лев тая държава....

Потребителски аватар
poni
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот poni » Вто 13 май 2008 18:24

гледайте BTV-новините!ще дават някакъв експеримент точно по тозиказус

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Вто 13 май 2008 18:33

Гледам :roll: