deluX написа:Тия глоби нямат шанс...
Абсолютно, пак само се чешат езици!
kiril_p написа:Замислям се каква е целта на глобата ако ми е мръсна колата?
Може би аз и всички ние водачите и собствениците на МПС трябва да се хванем дружно и първо да оправим всички улици, после да ги изчистим и да ги измием! Има логика мдааа... Управата като не може да го направи това ни принуждава нас да го правим!
Аз лично много обичам да ми е мръсна колата и умишлено си я цапам - хвърлям по нея кал, прахоляк и всякаква мръсотия!
Аман от глупости ей! Трябва или да я мия преди всяко изкарване или да я държа само в гаража какъвто нямам! Щото само това е начина колата ми след като е измита да остане чиста за повече от 1-2 дни! Спра ли я пред къщи като минават другите коли по прашната ни улица и става с 1 пръст прахоляк по нея. Ако вземе пък капне и лек дъждец става ама съвсем красота!
batmilko написа:kiril_p написа:Замислям се каква е целта на глобата ако ми е мръсна колата?
Може би аз и всички ние водачите и собствениците на МПС трябва да се хванем дружно и първо да оправим всички улици, после да ги изчистим и да ги измием! Има логика мдааа... Управата като не може да го направи това ни принуждава нас да го правим!
Аз лично много обичам да ми е мръсна колата и умишлено си я цапам - хвърлям по нея кал, прахоляк и всякаква мръсотия!
Аман от глупости ей! Трябва или да я мия преди всяко изкарване или да я държа само в гаража какъвто нямам! Щото само това е начина колата ми след като е измита да остане чиста за повече от 1-2 дни! Спра ли я пред къщи като минават другите коли по прашната ни улица и става с 1 пръст прахоляк по нея. Ако вземе пък капне и лек дъждец става ама съвсем красота!
точно написано...
време ли е мече, да се сетим, че евентуално можем да съдим общината за разни неща
batmilko написа: точно написано...
време ли е мече, да се сетим, че евентуално можем да съдим общината за разни неща
не се ядосвай, поне таблото ти е прясно пръсканоlowrider написа:Така измих си колата, преместих я на 20 метра да ми сменят тампоните на гърнетата (до гумаджиите при които ще ходим със визор-а по-късно), минах през студентски да оставя един приятел (всичко това става за няма и 15мин), спирам колата, прокарвам нжното си пръстче и О, чудо, цялото е сиво....
п.п. адски съм нервен, бесен и афектиран
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта