ами така я купих с алармата-но от ключа не става копчетата не бачкатapostol написа:Колега,на ваг-кома(пък и на какъвто и да етестер)трябва да знаеш какво и къде да го тъсиш.Това,че не винаги ти мига лампичката означава,че не винаги ти се включва алармата.Причинита може да не е една.Все пак в Пловдив има сервиз на VW-така,че ако решиш винаги можеш да отидеш.Между другото-алармата,за която говориш допълнително ли е поставяна или е оригиналната на колата(дистанционното в ключа)?
chefito написа:Ей сега не успях да заключа...заключвам и веднага се отключва сама. Нямам дистанционно....заключвам с ключа...при повторно заключване се включва светлинният сигнал. Сега нищо не се включи и вратата се отключва /само шофьорската....
колега сменят се тия ключета но трудно става цялата работа аз мойте си ги смених но бях в пет сервиза и всичките майстори ми говориха глупости -накрая един колега ме прати при брат му чак в Мадан и за четири часа някъде работата стана срещу 45лева но си е голяма играчкаmaiz написа:Микро ключета ... лошото е че не могат да се сменят само те.Сменят се в комплект с бравата.Инфо задна брава 74лв от порше.бг брава за шофьорската врата 320лв пак от порше.бг.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 60 госта