nosex написа:Колега, аз си купих предни Тextar за половера и съм много доволен - излезнаха ми 35 лв. от едно магазинче в Люлин. Разликата се усеща веднага
Коя разлика?
ХАйде бе колеги споделете ..
ecstasy написа:nosex написа:Колега, аз си купих предни Тextar за половера и съм много доволен - излезнаха ми 35 лв. от едно магазинче в Люлин. Разликата се усеща веднага
Коя разлика?
ХАйде бе колеги споделете ..
Anbuch написа:ecstasy , не се лъжи по ръба! няма значение колко е той. Вземи си фублер и с малко креактивност ще успееш да измериш точната дебелина на дисковете си. Аз без шублер само като ги видях мога да ти кажа ,че със сигурност са под 16мм (толкова е допустимата стойност според VW). Естествено никой не може да те задължи да ги смениш ,ама си е на риск работата (100% съм сигурен ,че в най-тънката си част твоите са 15-14 мм)
Не се подвеждай по писането на другите дето ти дават ниски цени на накладки. Нашите са доста по-скъпи защото начина им на захващане е друг, а именно със занитени телчета за самата накладка. Ако беше от другият вид цената е с около 15 лв надолу на накладките. Не мога да ти препоръчан марка дискове защото съм си купувал на два пъти дискове ZIMMERMAN и нямам наблюдения от други марки (от тази марка съм доволен) ,а за накладките съм КАТЕГОРИЧЕН - само АТЕ и то от където ти казах самият аз вече 12 000 км нямам проблем с тази комбинация
John3V написа:Инак се оказа (и майсторята не знаеха), че накладките са леви и десни, колкото и странно да звучи. Струваха ми 66лв+30лв поставяне.
Anbuch написа:Странно звучи ако си мислиш ,че ти е говорил за ляво колело и дястно колело ,че са различни. Различни са накладките от външният край на диска и от вътрешният му край...
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта