Колеги, дайте акъл, че вече съм се побъркал. Блъснах си Голфа и сега си търся кола,приготвил съм 6500 лв. и от няколко месеца се блъскам по мобилето и по автосалони като постоянно сменям марките - какво да направя доста колеблива личност съм

- везни.
Карам основно в града, но няколко пъти месечно пътувам и междуградско, бях се насочил към здрава, сигурна, лесна и ефтина за поддръжка СЕМЕЙНА (такава трябва да е задължително) като например Пасат 3 или Ауди Б4 комбита с малките данъци и малък разход - до 100 коня. После ми се прииска нещто по-мощно понеже си падам малко авиатор, а жена ми и колегите казват даже, че съм "луд" (не е много вярно твърдение, защото ако преди 10 г. карах бързо и безразсъдно, сега мисля, че съм малко по - улегнал и поне до известна степен разсъждавам, въпреки че пак карам бързо), но следващите модели на гореспоменатите коли нямат поддръжка и били по-лигави и претенциозни.
Стигнах до там, че започнах да обмислям вариянт за по-нова година френска "чикия" - рено лагуна, сценик, меган ситроен пикасо и т.н (малките букви на марките НЕ са грешка )

, защото видите ли жена ми не харесвала комбита, а нещо като пикасото,мегана и.....

Толкова време ми отне да обяснявам как са по ненадежни, с по-скъпа поддръжка, че накрая щях да я набия и да изпробвам закона за свободното падане от 5 етаж на блока, та поне да я направя като мен парашутист.
Сега вече е по-склонна да купим каквото кажа аз, затова дайте съвет - от чужбина ли да поръ4ам (Италия или Германия), от България ли, от човек или от автосалон и т.н.
Между другото ми хареса едно Ауди А6 - 95 година - 140 коня , ама не знам каква е поддръжката и май много горели градско, не че Мерцедес Ц - 180,200, каквито също ходих да гледам не са лами....
Знам че голяма част от вас са минали по моя път и голяма част са се "опарили" като са прибързали, затова МОЛЯ дайте съвет!!!