От скоро започнах работа в един авто-ел.сервиз (за сега съм на изпитален срок) тук в Русе. Днес идва един клиент със проблеми във паленето ( така каза колежката като не уточни със какъв двигател е а колата се оказа дизел). Излязох да погледна за какво става въпрос и собственика ми вика "Ей така като чукна релето(на подгрева) и пали ама трудно миналата година тук ми го правихте и всичко беше наред до скоро ". Казах ок обаче я ми отвори капака да погледна и в следващият момент

все едно нещо ми подсказа да погледна към сноповете със инсталацията в двигателният отсек. Виждаха се голи проводници да стърчат от сноповете. Веднага я вкарахме в сервиза акумулатора навън и почна едно разглабяне и въстановяване на инсталацията към двигателният отсек. Човека наистина е мноооооооого голям късметлия глявният + който идва от акумулатора имаше над 3см. липсваща изолация а минусовият (пак главен) кабел му липсваха около 1.5см изолация като двата кабела бяха на няма и 5мм един от друг. От 14ч. до 18:30ч. съм поправял поразиите направени от няколко мишока. В 19ч. и чух гласът останаха някоя и друга дреболийка за дооправяне и по всяка вероятност и смяна на клемореда за запалването защото губи контакт при стартиране но това утре.
Спасих едно VW от сигурна смърт и чувството е несравнимо
Като го чух как почна да мърка имах чувството че съм му дал втори живот все едно се роди в ръцете ми
Така че колеги поглеждайте си сноповете със кабелите ( най вече важи за колегите които живеят в селата
не искам да засегна никого но там върлуват тези пакостници мишките, за да не стане непоправимото