"Ринг"-ове за таблото на голф 3? Има ли някъде ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- The^Maniac
- Автомобил:
- Двигател:
iliev77 написа:Ако на мой гръб ще искарвате пари няма да се разберем
колегата е прав.той ми даде размерине на мене и да ви кажа не ми е удобно да ги разпростанявам из форума.така че размерите за Г3 са си за мене и за колегата iliev77.колкото до размерите за Г2-гледам караш такава колица-може сам да си ги вземеш.

- vw_Krasi_vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
eeeeeeeeeeee ама сте големи скрънзи , нали за това е форума да си помагаме някой веднага си мислят за печалба които иска да прави и да продава да пише в раздел ПРОДАВА
исках размерите защото мога да си ги направя без пари работил сум на такива машини 15 г и все още имам връзките ,тук маи само си лафим и никаква работа не вършим
айде да си пия питието че днес е збора на Плевен 
исках размерите защото мога да си ги направя без пари работил сум на такива машини 15 г и все още имам връзките ,тук маи само си лафим и никаква работа не вършим

- The^Maniac
- Автомобил:
- Двигател:
Седем страници писано вече, няколко човека, които могат да го направят и никой не се наема да направи 10-тина бройки и слагайки си някаква цена, която просто да му покрие материалите, труда и разправиите, да снабди форума с рингове. Аз ако можех да го направя това нещо веднага щях да направя некви бройки да си сложа 5 лв на бройка за разправията за мене и да ги шитна за нула време.
Ако все пак някой се реши аз твърдо ще си взема един комплект за тройка.
Поздрави!
Поздрави!
- d.borimirov
- Автомобил: MK3_ABF
- Двигател:
The^Maniac написа:Седем страници писано вече, няколко човека, които могат да го направят и никой не се наема да направи 10-тина бройки и слагайки си някаква цена, която просто да му покрие материалите, труда и разправиите, да снабди форума с рингове. Аз ако можех да го направя това нещо веднага щях да направя некви бройки да си сложа 5 лв на бройка за разправията за мене и да ги шитна за нула време.
Поздрави!
хахах мислиш че е толко лесно.вярвай опитвал съм да снабя форума преди около месец 2,няма организация както е и сега.
- d.borimirov
- Двигател:
nigga написа:The^Maniac написа:Седем страници писано вече, няколко човека, които могат да го направят и никой не се наема да направи 10-тина бройки и слагайки си някаква цена, която просто да му покрие материалите, труда и разправиите, да снабди форума с рингове. Аз ако можех да го направя това нещо веднага щях да направя некви бройки да си сложа 5 лв на бройка за разправията за мене и да ги шитна за нула време.
Поздрави!
хахах мислиш че е толко лесно.вярвай опитвал съм да снабя форума преди около месец 2,няма организация както е и сега.
нищо непре4и и сега да опиташ, като гледам от една седмица все има постове в тази тема и сега има интерес...
- ladacaraudio
- Автомобил:
- Двигател:
ето какво намерих аз по темата --> http://pitstopshop.eu/product_info.php?products_id=1135
доста скъпичко ми се струва

- d.borimirov
- Двигател:
ladacaraudio написа:ето какво намерих аз по темата --> http://pitstopshop.eu/product_info.php?products_id=1135
и не само на теб колега, така 4е ако има алтернативен вариант сам сигорен 4е ще има доста желаещи
- _ST_
- Автомобил:
- Двигател:
The^Maniac написа:Седем страници писано вече, няколко човека, които могат да го направят и никой не се наема да направи 10-тина бройки и слагайки си някаква цена, която просто да му покрие материалите, труда и разправиите, да снабди форума с рингове. Аз ако можех да го направя това нещо веднага щях да направя некви бройки да си сложа 5 лв на бройка за разправията за мене и да ги шитна за нула време.
Поздрави!
аз също най вероятно ще отнеса една бройка

- nikolai_1
- Автомобил:
- Двигател:
lozan67 написа:На някой ако му трябват размерите за голф-2, мога да му ги дам. От работа не ми остава време да си сложа ринговете и събират прах в кутийката. Мойте са пластмасови хромирани. Направени са с зъбче да се щракват. Лепи се само правоъгалника по средата.
Ако може да ми споделиш размерите за Г2 мисля , че ще мога да си скалъпя едни самоделки а ако не успея винаги могат да станат с фолио .
Ще съм ти много благодарен колега . И няма да изкарвам пари на твой гръб