"Ринг"-ове за таблото на голф 3? Има ли някъде ?

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
The^Maniac
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The^Maniac » Чет 15 май 2008 7:54

А аз само да попитам - как се монтират? Лепят ли се с нещо или? Таблото лесно ли се разглобява или е много разправия. Благодаря предварително на този, който ми отговори!

Потребителски аватар
iliev77
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот iliev77 » Чет 15 май 2008 17:07

Ако на мой гръб ще искарвате пари няма да се разберем :smackbum

Потребителски аватар
nigga
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nigga » Чет 15 май 2008 17:57

iliev77 написа:Ако на мой гръб ще искарвате пари няма да се разберем :smackbum

колегата е прав.той ми даде размерине на мене и да ви кажа не ми е удобно да ги разпростанявам из форума.така че размерите за Г3 са си за мене и за колегата iliev77.колкото до размерите за Г2-гледам караш такава колица-може сам да си ги вземеш. :wink:

Потребителски аватар
vw_Krasi_vw
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_Krasi_vw » Чет 15 май 2008 19:54

eeeeeeeeeeee ама сте големи скрънзи , нали за това е форума да си помагаме някой веднага си мислят за печалба които иска да прави и да продава да пише в раздел ПРОДАВА
исках размерите защото мога да си ги направя без пари работил сум на такива машини 15 г и все още имам връзките ,тук маи само си лафим и никаква работа не вършим
:BBQ :beer айде да си пия питието че днес е збора на Плевен :lol:

Потребителски аватар
The^Maniac
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The^Maniac » Чет 15 май 2008 20:44

Седем страници писано вече, няколко човека, които могат да го направят и никой не се наема да направи 10-тина бройки и слагайки си някаква цена, която просто да му покрие материалите, труда и разправиите, да снабди форума с рингове. Аз ако можех да го направя това нещо веднага щях да направя некви бройки да си сложа 5 лв на бройка за разправията за мене и да ги шитна за нула време.

Ако все пак някой се реши аз твърдо ще си взема един комплект за тройка.

Поздрави!

Потребителски аватар
d.borimirov
Автомобил: MK3_ABF
Двигател:

Мнениеот d.borimirov » Чет 15 май 2008 21:51

опа и к'во стана тука сега колеги?

Потребителски аватар
nigga
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nigga » Чет 15 май 2008 22:10

The^Maniac написа:Седем страници писано вече, няколко човека, които могат да го направят и никой не се наема да направи 10-тина бройки и слагайки си някаква цена, която просто да му покрие материалите, труда и разправиите, да снабди форума с рингове. Аз ако можех да го направя това нещо веднага щях да направя некви бройки да си сложа 5 лв на бройка за разправията за мене и да ги шитна за нула време.

Поздрави!

хахах мислиш че е толко лесно.вярвай опитвал съм да снабя форума преди около месец 2,няма организация както е и сега.

Потребителски аватар
d.borimirov
Двигател:

Мнениеот d.borimirov » Чет 15 май 2008 22:23

nigga написа:
The^Maniac написа:Седем страници писано вече, няколко човека, които могат да го направят и никой не се наема да направи 10-тина бройки и слагайки си някаква цена, която просто да му покрие материалите, труда и разправиите, да снабди форума с рингове. Аз ако можех да го направя това нещо веднага щях да направя некви бройки да си сложа 5 лв на бройка за разправията за мене и да ги шитна за нула време.

Поздрави!

хахах мислиш че е толко лесно.вярвай опитвал съм да снабя форума преди около месец 2,няма организация както е и сега.

нищо непре4и и сега да опиташ, като гледам от една седмица все има постове в тази тема и сега има интерес...

Потребителски аватар
ladacaraudio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ladacaraudio » Чет 15 май 2008 22:57

ето какво намерих аз по темата --> http://pitstopshop.eu/product_info.php?products_id=1135
доста скъпичко ми се струва :roll:

Потребителски аватар
d.borimirov
Двигател:

Мнениеот d.borimirov » Чет 15 май 2008 23:04

ladacaraudio написа:ето какво намерих аз по темата --> http://pitstopshop.eu/product_info.php?products_id=1135
доста скъпичко ми се струва :roll:

и не само на теб колега, така 4е ако има алтернативен вариант сам сигорен 4е ще има доста желаещи

Потребителски аватар
_ST_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот _ST_ » Пет 16 май 2008 9:18

Поздрави!

аз също най вероятно ще отнеса една бройка :wink:

Потребителски аватар
lozan67
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lozan67 » Пет 16 май 2008 18:43

На някой ако му трябват размерите за голф-2, мога да му ги дам. От работа не ми остава време да си сложа ринговете и събират прах в кутийката. Мойте са пластмасови хромирани. Направени са с зъбче да се щракват. Лепи се само правоъгалника по средата.

Потребителски аватар
jagler
Автомобил: PASSAT B-7 2 TDI
Двигател: CFFB-2014

Мнениеот jagler » Пет 16 май 2008 21:01

Колегата nigga да казва цената за голф-2 и 3 и всеки да си решава дали го устройва,аз до сега не чух цена.... :roll:

Потребителски аватар
nikolai_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikolai_1 » Пет 16 май 2008 22:49

lozan67 написа:На някой ако му трябват размерите за голф-2, мога да му ги дам. От работа не ми остава време да си сложа ринговете и събират прах в кутийката. Мойте са пластмасови хромирани. Направени са с зъбче да се щракват. Лепи се само правоъгалника по средата.

Ако може да ми споделиш размерите за Г2 мисля , че ще мога да си скалъпя едни самоделки а ако не успея винаги могат да станат с фолио .
Ще съм ти много благодарен колега . И няма да изкарвам пари на твой гръб :lol: :lol: :lol: само за мене си ще ги ползвам ,Имаш си автоските права :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
lozan67
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lozan67 » Сря 21 май 2008 19:22

Изображение,Изображение На ринга са вътрешнитте размери, а на правоъгалника външните. дебелината на ринга и правоъгалника е 2,5мм.

Върни се в “Направи си сам!”