amikus написа:Аз като зареждам си мия номера стопове фарове и стъклата,друго няма смисъл.За 1 ден става на кални петна и прах и колегите ме питат какъв цвят е лилава или кафява (а тя е черна)?Искам да съм катаджия тогава и гараж ще имам и на автомивка всеки ден ще я карам.Искам да попитам аджеба с какво нарушавам закона и застрашавам движението ако колата е мръсна но номера стопове джамове са чисти?Забележете колко лъскави коли има които са чисти а номерата не се личат от мизерия и това е с цел да не ги снимат камерите еи тези са за глобяване с мръсни номера щото ще те прегази ще си избяга и ходи го търси после като не си му видял номера.Не мисля че е проблем за никой да си измие номерата на колата нема да му паднат ръцете!А за глобите на ръка бълно безумие представете си че бай Пешо кварталния пес си направи менте фишове те тогава ходи го стигай.Ще работи за по 500 лева на ден,докато не ги видя с касов апарат на пътя пари на ръка недавам това е Булгаристан все пак всичко е менте лъжа и измама та внимавайте!!Дерзайте ще се оправим ама в друг живот
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!