глоби за мръсни коли в кеш пак от нас да мине и една идея

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
arrougance
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: ре

Мнениеот arrougance » Пет 16 май 2008 16:24

amikus написа:Аз като зареждам си мия номера стопове фарове и стъклата,друго няма смисъл.За 1 ден става на кални петна и прах и колегите ме питат какъв цвят е лилава или кафява (а тя е черна)?Искам да съм катаджия тогава и гараж ще имам и на автомивка всеки ден ще я карам.Искам да попитам аджеба с какво нарушавам закона и застрашавам движението ако колата е мръсна но номера стопове джамове са чисти?Забележете колко лъскави коли има които са чисти а номерата не се личат от мизерия и това е с цел да не ги снимат камерите еи тези са за глобяване с мръсни номера щото ще те прегази ще си избяга и ходи го търси после като не си му видял номера.Не мисля че е проблем за никой да си измие номерата на колата нема да му паднат ръцете!А за глобите на ръка бълно безумие представете си че бай Пешо кварталния пес си направи менте фишове те тогава ходи го стигай.Ще работи за по 500 лева на ден,докато не ги видя с касов апарат на пътя пари на ръка недавам това е Булгаристан все пак всичко е менте лъжа и измама та внимавайте!!Дерзайте ще се оправим ама в друг живот
:lol:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
The_Overmind
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот The_Overmind » Пет 16 май 2008 20:36

Абе всички си чешете езиците тука, ама ако кажа - айде утре да се съберем пред Парламента (примерно) колко от вас ще дойдат? Пишете си тука във форума, ама като няма кой да каже че е недоволен само с писането си оставаме :!:

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пет 16 май 2008 21:21

The_Overmind написа:Абе всички си чешете езиците тука, ама ако кажа - айде утре да се съберем пред Парламента (примерно) колко от вас ще дойдат? Пишете си тука във форума, ама като няма кой да каже че е недоволен само с писането си оставаме :!:

Ще заключат темата :!:

Потребителски аватар
amikus
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот amikus » Съб 17 май 2008 19:31

airjohn написа:(4) (Нова - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) Водачът на моторното превозно средство е длъжен да поддържа:

1. табелите с регистрационния номер чисти;

2. устройствата за осветяване и светлинна сигнализация при маневри чисти, видими, регулирани и в изправност;

3. стъклата и огледалата чисти.

Е бре как сам ги оцелил значии.Това си ми е закон при мене винаги тези неща са ми чисти другото колко може не съм милионер все пак.

Потребителски аватар
amikus
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот amikus » Съб 17 май 2008 19:34

The_Overmind написа:Абе всички си чешете езиците тука, ама ако кажа - айде утре да се съберем пред Парламента (примерно) колко от вас ще дойдат? Пишете си тука във форума, ама като няма кой да каже че е недоволен само с писането си оставаме :!:

Аз първи ида с черния звяр не познаваш хората та не приказвай ей така
винаги е имало бунтовници и роби секи си носи кармата!Аз ида кажете кога ден предварително взимам си знамето и ида!!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”