от месец и половина съм собственик на пасат В4.До преди няколко дни нямах проблеми но ми се "обади" рейка + вътрешен накрайник. След голямото четене успях да си сменя рейката , но когато запалих , о , изненада - свети лампата на airbag-a. Че ще се ходи на компа - ясно , но някой може ли да ми каже какво сгафих. (не намерих нищо с търсачката което да ми помогне)
проблем с airbag на В4 след смяна на рейка
- yordan70
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
проблем с airbag на В4 след смяна на рейка
Здравейте,
от месец и половина съм собственик на пасат В4.До преди няколко дни нямах проблеми но ми се "обади" рейка + вътрешен накрайник. След голямото четене успях да си сменя рейката , но когато запалих , о , изненада - свети лампата на airbag-a. Че ще се ходи на компа - ясно , но някой може ли да ми каже какво сгафих. (не намерих нищо с търсачката което да ми помогне)
-
apostol
- Автомобил:
- Двигател:
здр.колега.като си чел толкова,прочете ли,че като се сменя рейка преди това волана се заключва(за автомобили с еърбег)?най-вероятно не си,затова сега ще ти се наложи да си смениш и спиралата на еърбега(шофьорския имам впредвид)най вероятно не си заключил волана при смяната на рейката,в резултат на което си завъртял пръта на волана в някоя от посоките повече от колкото спиралата може да "понесе"(скъсал си я).сега отиди на диагностика и ако има записана грешка за шофьорския еърбег,която не се трие-си търсиш спирала.това е-сори за лошата вест(към 450 лв.мисля,че струва)успех-въпреки това.
-
al_lukanov
- Автомобил:
- Двигател: