Проблем с компресията!!!!-Продължението!!!!
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с компресията!!!!-Продължението!!!!
Току що ходих да си премеря компресията(в вторник вечерта с пет човека в колата и наполовина пълен резервоар на цариградско колата не можа да вдигне повече от 200 и от там се усъмних че нещо не е наред)та значи тя е както следва 1цилиндър-11 2- 10.2 3- 6
: 4- 10 та това от кво може да е и колко пари ще е смяна на сегменти да кажем или пък клапани???А забравих да кажа че като му сипаха малко масло през свеща и замериха пак беше 10.5 колата е г3 АБФ

Последна промяна от Golf 3 1.8 на Вто 03 яну 2006 20:40, променено общо 1 път.
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
щом са сипали масълце и е дигнала компресия значи са сегменти.....
Последна сламка преди голямото набутване преди смяната на масло пълниш цилиндрите с газ за горене и я оставяш да пренощува. На другия ден позавърташ двигателя без свещи и ако искаш пак газ и на третия ден пак позавърташ малко и сменяш масло.....
Последна сламка преди голямото набутване преди смяната на масло пълниш цилиндрите с газ за горене и я оставяш да пренощува. На другия ден позавърташ двигателя без свещи и ако искаш пак газ и на третия ден пак позавърташ малко и сменяш масло.....
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
твояя двигател е по така затова не давам гаранция за точност
сегменти 100-300 лв.
гарнитура глава-20 до 50 лв.
гарнитура капак 8-15 лв
препоръчва се но не задължително
шлаиф глава 20-50 лв
шлайф клапани 10-30 лв
гумички на клапани 15-30 лв
масло
филтър
леко натискане на педала след това минимум 1000 км
за майстора вече незнам
сегменти 100-300 лв.
гарнитура глава-20 до 50 лв.
гарнитура капак 8-15 лв
препоръчва се но не задължително
шлаиф глава 20-50 лв
шлайф клапани 10-30 лв
гумички на клапани 15-30 лв
масло
филтър
леко натискане на педала след това минимум 1000 км
за майстора вече незнам
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
Re: Проблем с компресията!!!!
Golf 3 1.8 написа:....на цариградско колата не можа да вдигне повече от 200 .....
Не е 'убаво това нещо дет си направил!

- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да и аз това щях да кажа...
Като те гледам извинявай, ама по -добре си остави така компресията, та ако може и да понамалее и на останалите цилиндри, та повече от 100-120 по цариградско да не вдигаш...
Пич турни си некакъв ограничител... Всички искаме по-бързо и по-бързо /в това число и аз/ ама поне си тургам спирачки...
Сори за офтопика ...
А иначи ако питаш мен щом колата ти работи горе долу добре не отивай на ремонт, щото не се знае кво ще става след туй, и как ще излезе ремонта...
Разликата си е като за ремонт, ама пак повтарям щом не прави проблеми, на пътя така нема да те остави
Като те гледам извинявай, ама по -добре си остави така компресията, та ако може и да понамалее и на останалите цилиндри, та повече от 100-120 по цариградско да не вдигаш...
Пич турни си некакъв ограничител... Всички искаме по-бързо и по-бързо /в това число и аз/ ама поне си тургам спирачки...
Сори за офтопика ...
А иначи ако питаш мен щом колата ти работи горе долу добре не отивай на ремонт, щото не се знае кво ще става след туй, и как ще излезе ремонта...
Разликата си е като за ремонт, ама пак повтарям щом не прави проблеми, на пътя така нема да те остави

- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Подкрепям мненията на Golfer И Wili98!!!Аз с моята не съм вдигал повече от 140 - и то това е много рядко като изключа движението по Хемус.Наистина всички сме тръгнали към смъртта, но нека се постараем да стигнем по-късно и да не вземаме живота на невинни хора.
Що се отнася до двигателя!!!Още колко години мислиш да я караш тази кола???За мене е излишно да влагам пари в нещо, което след 4-5 години ще трябва да се продаде.
Що се отнася до двигателя!!!Още колко години мислиш да я караш тази кола???За мене е излишно да влагам пари в нещо, което след 4-5 години ще трябва да се продаде.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Като гледам бая ти е тежичак крака
.Няма смисъл да сменяш части само на един цилиндър.Пък и буталото е направило елипса в цилиндъра,като ти сложат нови сегминти при тези темпове на каране дето описваш сегментите няма да изкарат повече от 10-15000км.Карай докато спатъхне на цяло после ремонт или покарай още малко и продавай.Успех hmmmm

- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
1.пределно ми е ясно че мотора му е 150 коня.
2.GSI-то не го карах аз(друго е)
2.GSI-то не го карах аз(друго е)
Последна промяна от SnowMaster на Съб 17 дек 2005 9:46, променено общо 1 път.
Re: Проблем с компресията!!!!
Golf 3 1.8 написа:...в вторник вечерта с пет човека в колата и наполовина пълен резервоар на цариградско колата не можа да вдигне повече от 200 ...
Спирачен път, поднасяне, падане в дупка, пешеходец, заледяване, пукане на гума, окачване ... !?!?!?
За теб ти си преценяваш, а за другите 4-ма и за останалите на пътя и около него?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”