Цените на горивата - последно увеличение и коментари

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Пон 19 май 2008 17:24

Мани че е гот ама е и полезно и много искам колело, но по наще пътища не е за колела .. Повечето шофьори въбще не пазят велосипедистите и се оказва че от една страна е позлено за здравето, но е вредно за живота ..

Потребителски аватар
4oroi4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 4oroi4o » Пон 19 май 2008 17:32

longora написа:Мани че е гот ама е и полезно и много искам колело, но по наще пътища не е за колела .. Повечето шофьори въбще не пазят велосипедистите и се оказва че от една страна е позлено за здравето, но е вредно за живота ..
:да:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пон 19 май 2008 18:14

Ходете пеша бе хора ..супер страхотно е :) ....

Потребителски аватар
Bumer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bumer » Пон 19 май 2008 22:06

не е работата в ходенето пеш, цената на бенза и дизела рефлектира върху всички стоки и услуги!
не забелязвате ли за една година къде отидоха цените, а доходите са направо смешни/да не споменавам в провинцията как е/
отвсякъде ни мачкат и трябва да се покаже решителност и твърдост
ясно е че няма да стане чудо и да смъкнат бенза на 2лв, но и малката победа ще е нещо
последиците са по-важни-ще намалеят своеволията в парламента
ДА ПОКАЖЕМ, ЧЕ НЕ СМЕ БЕЗДУШНИ

Потребителски аватар
ediface
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ediface » Пон 19 май 2008 22:13

Колегата е прав ако вси4ки обкражим парламента 6те стане калабалака

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Вто 20 май 2008 8:00

ще им се подпали под дупетата хихи

Потребителски аватар
propparo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот propparo » Вто 20 май 2008 9:03

Аха,да,точно така,браво..............
И какво колеги,до кога така.До следващите избори когато следващите маскари ще вземат да рулират,които пак НИЕ ще си изберем.
Проблема не е в горивата /не само тук са скъпи/,проблема не е в скъпите продукти от първа необходимост.Проблема си е в нас самите.
68% от българите живеели на ръба на мизерията,от друга страна в града в който сега живея има поне 15 Q7-ци,ламборджини,два чисто нови CL AMG63 мернах вчера и т.н.......--сития на гладния не вярва има една приказка.
Някой хора даже не знаят колко е цената на бензина или нафтата--те пълнят само догоре и това е не броят колко лева имат и за колко литра.
Колумбия,Мексико--по нищо не се различаваме от тях--мизерията върви ръка за ръка със супер лукса,а уж сме в Европата.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Вто 20 май 2008 10:22

не знам дали знаете какви са исканията на този протест...
искат превозвачите да им се приспада акциза или част от него и да им се връща...
ПРЕВОЗВАЧИТЕ, демек това на нас въобще няма да се отрази...то и на тях няма щото няма да им пуснат фъндък

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Вто 20 май 2008 10:27

Бах тоя акциз, ама тез управници яко се нагушват от него :smackbum

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Вто 20 май 2008 10:36

Stefan написа:Бах тоя акциз, ама тез управници яко се нагушват от него :smackbum

европейски норми са това
друг е въпроса за кво се изплозват парите от тоя данък

Punishera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Punishera » Вто 20 май 2008 22:23

propparo написа:Аха,да,точно така,браво..............
И какво колеги,до кога така.До следващите избори когато следващите маскари ще вземат да рулират,които пак НИЕ ще си изберем.
Проблема не е в горивата /не само тук са скъпи/,проблема не е в скъпите продукти от първа необходимост.Проблема си е в нас самите.
68% от българите живеели на ръба на мизерията,от друга страна в града в който сега живея има поне 15 Q7-ци,ламборджини,два чисто нови CL AMG63 мернах вчера и т.н.......--сития на гладния не вярва има една приказка.
Някой хора даже не знаят колко е цената на бензина или нафтата--те пълнят само догоре и това е не броят колко лева имат и за колко литра.
Колумбия,Мексико--по нищо не се различаваме от тях--мизерията върви ръка за ръка със супер лукса,а уж сме в Европата.

Колегата е много прав трябва да отбележа.
Помислете и за транспорните фирми те имат потребление от хиляди литри на месец.Знам,че има хора който ще кажат че в Европа ДГ-то е на цената на нашето. Но за разлика от ЕВРОПЕЙЦИТЕ в което число ние не влизаме поне според мен е така.Нямат право нашите "Управници" да вдигат така цените и да спекулират по този начин.
Аз съм съсобственик на Транспортна фирма имам 12 камиона и да ви кажа хич не е приятно да се кара на тези цени.
НИЕ сме които трябва да променим нещата.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Вто 20 май 2008 22:34

Punishera написа:Нямат право нашите "Управници" да вдигат така цените и да спекулират по този начин.

Само не ми става ясно, как си успял да си купиш цели 12 камьона, а не си научил кой вдига цените :roll:

Punishera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Punishera » Вто 20 май 2008 22:46

musura написа:
Punishera написа:Нямат право нашите "Управници" да вдигат така цените и да спекулират по този начин.

Само не ми става ясно, как си успял да си купиш цели 12 камьона, а не си научил кой вдига цените :roll:

Ми доста е трудно да си ги позволиш..още по трудно е да ги изхравваш.
За цените ми е ясно как се дигат има голямо потребление на ДГ дигат го това е нормално но не е нормално да е на цена на Австрийският дизел.И по скоро на Европейският.Не на празно Гърция стачкуваше 1 седмица..
Но има и хора които щте кажат майната им на тия с транспорта да се управят. Но цените са за вдички за съжаление.

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Вто 20 май 2008 23:12

Punishera написа:
musura написа:

Но има и хора които щте кажат майната им на тия с транспорта да се управят. Но цените са за вдички за съжаление.
ми така ще кажа много ясно, защо вие да не плащате акциз, а ние като спрем на бензиностанцията да го плащаме? или исканията на превозвачите даже и не ги знаете :?:
или без акциз за всички или за никой тва е положението :wink:

Punishera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Punishera » Вто 20 май 2008 23:28

jetttlii написа:
Punishera написа:
musura написа:

ми така ще кажа много ясно, защо вие да не плащате акциз, а ние като спрем на бензиностанцията да го плащаме? или исканията на превозвачите даже и не ги знаете :?:
или без акциз за всички или за никой тва е положението :wink:

Прав си колега няма спор за тази работа.. Но го има и момната с частичното премахване за акциза о6те в момента на зареждането.Никой не говори за премахването на акциза като цяло това е почти невъзможно. Каквото за едните това и за другите така си е. Всички зареждаме,но трябва още народ както се вика по нашенски за да стане тая работа.Заштото само 100+ камиона не вуршат работа за да се направи тази промяна на цените. Съшто така и разбирам,че този форум не е за тази цел дасе се констатират транспорните фирми но цялата тази работа идва от нас ние сме най големите потребители но не е правилно заради нас да страдат и другите и това е разбираемо .Винаги трябва да се мисли и за МАЛКИЯ и СРЕДЕН потребител.

П.С
На 21 Юни няма да пропусна събора. Ще ми е пурвият до сега но за всичко си има 1-ви път.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”