Цените на горивата - последно увеличение и коментари
не е работата в ходенето пеш, цената на бенза и дизела рефлектира върху всички стоки и услуги!
не забелязвате ли за една година къде отидоха цените, а доходите са направо смешни/да не споменавам в провинцията как е/
отвсякъде ни мачкат и трябва да се покаже решителност и твърдост
ясно е че няма да стане чудо и да смъкнат бенза на 2лв, но и малката победа ще е нещо
последиците са по-важни-ще намалеят своеволията в парламента
ДА ПОКАЖЕМ, ЧЕ НЕ СМЕ БЕЗДУШНИ
не забелязвате ли за една година къде отидоха цените, а доходите са направо смешни/да не споменавам в провинцията как е/
отвсякъде ни мачкат и трябва да се покаже решителност и твърдост
ясно е че няма да стане чудо и да смъкнат бенза на 2лв, но и малката победа ще е нещо
последиците са по-важни-ще намалеят своеволията в парламента
ДА ПОКАЖЕМ, ЧЕ НЕ СМЕ БЕЗДУШНИ
- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
Аха,да,точно така,браво..............
И какво колеги,до кога така.До следващите избори когато следващите маскари ще вземат да рулират,които пак НИЕ ще си изберем.
Проблема не е в горивата /не само тук са скъпи/,проблема не е в скъпите продукти от първа необходимост.Проблема си е в нас самите.
68% от българите живеели на ръба на мизерията,от друга страна в града в който сега живея има поне 15 Q7-ци,ламборджини,два чисто нови CL AMG63 мернах вчера и т.н.......--сития на гладния не вярва има една приказка.
Някой хора даже не знаят колко е цената на бензина или нафтата--те пълнят само догоре и това е не броят колко лева имат и за колко литра.
Колумбия,Мексико--по нищо не се различаваме от тях--мизерията върви ръка за ръка със супер лукса,а уж сме в Европата.
И какво колеги,до кога така.До следващите избори когато следващите маскари ще вземат да рулират,които пак НИЕ ще си изберем.
Проблема не е в горивата /не само тук са скъпи/,проблема не е в скъпите продукти от първа необходимост.Проблема си е в нас самите.
68% от българите живеели на ръба на мизерията,от друга страна в града в който сега живея има поне 15 Q7-ци,ламборджини,два чисто нови CL AMG63 мернах вчера и т.н.......--сития на гладния не вярва има една приказка.
Някой хора даже не знаят колко е цената на бензина или нафтата--те пълнят само догоре и това е не броят колко лева имат и за колко литра.
Колумбия,Мексико--по нищо не се различаваме от тях--мизерията върви ръка за ръка със супер лукса,а уж сме в Европата.
-
- Автомобил:
- Двигател:
propparo написа:Аха,да,точно така,браво..............
Колегата е много прав трябва да отбележа.
Помислете и за транспорните фирми те имат потребление от хиляди литри на месец.Знам,че има хора който ще кажат че в Европа ДГ-то е на цената на нашето. Но за разлика от ЕВРОПЕЙЦИТЕ в което число ние не влизаме поне според мен е така.Нямат право нашите "Управници" да вдигат така цените и да спекулират по този начин.
Аз съм съсобственик на Транспортна фирма имам 12 камиона и да ви кажа хич не е приятно да се кара на тези цени.
НИЕ сме които трябва да променим нещата.
-
- Автомобил:
- Двигател:
musura написа:Punishera написа:Нямат право нашите "Управници" да вдигат така цените и да спекулират по този начин.
Само не ми става ясно, как си успял да си купиш цели 12 камьона, а не си научил кой вдига цените
Ми доста е трудно да си ги позволиш..още по трудно е да ги изхравваш.
За цените ми е ясно как се дигат има голямо потребление на ДГ дигат го това е нормално но не е нормално да е на цена на Австрийският дизел.И по скоро на Европейският.Не на празно Гърция стачкуваше 1 седмица..
Но има и хора които щте кажат майната им на тия с транспорта да се управят. Но цените са за вдички за съжаление.
- jetttlii
- Автомобил:
- Двигател:
ми така ще кажа много ясно, защо вие да не плащате акциз, а ние като спрем на бензиностанцията да го плащаме? или исканията на превозвачите даже и не ги знаетеPunishera написа:musura написа:Punishera написа:Нямат право нашите "Управници" да вдигат така цените и да спекулират по този начин.
Само не ми става ясно, как си успял да си купиш цели 12 камьона, а не си научил кой вдига цените
Но има и хора които щте кажат майната им на тия с транспорта да се управят. Но цените са за вдички за съжаление.

или без акциз за всички или за никой тва е положението

-
- Автомобил:
- Двигател:
jetttlii написа:ми така ще кажа много ясно, защо вие да не плащате акциз, а ние като спрем на бензиностанцията да го плащаме? или исканията на превозвачите даже и не ги знаетеPunishera написа:musura написа:Punishera написа:Нямат право нашите "Управници" да вдигат така цените и да спекулират по този начин.
Но има и хора които щте кажат майната им на тия с транспорта да се управят. Но цените са за вдички за съжаление.![]()
или без акциз за всички или за никой тва е положението
Прав си колега няма спор за тази работа.. Но го има и момната с частичното премахване за акциза о6те в момента на зареждането.Никой не говори за премахването на акциза като цяло това е почти невъзможно. Каквото за едните това и за другите така си е. Всички зареждаме,но трябва още народ както се вика по нашенски за да стане тая работа.Заштото само 100+ камиона не вуршат работа за да се направи тази промяна на цените. Съшто така и разбирам,че този форум не е за тази цел дасе се констатират транспорните фирми но цялата тази работа идва от нас ние сме най големите потребители но не е правилно заради нас да страдат и другите и това е разбираемо .Винаги трябва да се мисли и за МАЛКИЯ и СРЕДЕН потребител.
П.С
На 21 Юни няма да пропусна събора. Ще ми е пурвият до сега но за всичко си има 1-ви път.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”