Навигационна система за VW Passat 5
- PabloEscobar
- Автомобил: BMW E91
- Двигател: M57D30O2
Навигационна система за VW Passat 5
Привет на всички! От скоро имам VW Passat 5, който има навигационна система, но до сега така и не успях да намеря карти за нея ... Някой знае ли нещо повече по въпроса? Какви карти от къде може да се намерят има ли значение как ще бъде записан диска и т.н. ето снимка на навигационната система

Re: Навигационна система за VW Passat 5
PabloEscobar написа:Привет на всички! От скоро имам VW Passat 5, който има навигационна система, но до сега така и не успях да намеря карти за нея ... Някой знае ли нещо повече по въпроса? Какви карти от къде може да се намерят има ли значение как ще бъде записан диска и т.н. ето снимка на навигационната система![]()
1.Няма карти за България.
2.Навигацията може да се ползва като телевизор, но трябва да и се монтира ТВ тунер.
3.Има значение на каква скорост ще се записват DVD за навигацията както има и знаение каква марка е DVD и с каква програма се копира оригиналното DVD (поне така твърдят по чуждестранните форуми).
4.В най-добрият случай може да се намери карта на Европа до Полша,Чехия,Унгария и после "дупка" до Гърция.Какво да се прави малка държава сме -> малък пазар.Ония са си направили сметка какъв е относителният дял на населението управляващо превозно средство с навигация и са сметнали, че на нас такава радост не ни трябва.След някоя друга година като "слезем от дърветата" може и да ни включат в някоя карта.
Успех
- nkalizatura
- Автомобил: VW GOLF 3
- Двигател:
та да си дойдем на думата някой може ли да помогне!!!
Не му трябват катри само на България Румъния Гърция гермния
абе изобщо карти....
(help)
- PabloEscobar
аз се разтърсих и попаднах на ТОЗИ форум или по-точно тема и мисля че намерих отговора на въпроса си но не знам дали ще стане ... изтеглих карта на Европа и утре когато имам свободно време ще тествам дано да се получи дори и да не е за България на мен по принцип ми трябват България Румъния Унгария Австрия и Германия, но Германия я имам на оригинален диск + 1 пиратски направрен ... дадоха ми го с колата и работи без проблем ( CD-R )
Моля някой по вещ да пише дали това което съм открил ( конкретно става въпрос за руския форум ) дали ще стане
Моля някой по вещ да пише дали това което съм открил ( конкретно става въпрос за руския форум ) дали ще стане
PabloEscobar написа:... но не знам дали ще стане ... изтеглих карта на Европа и утре когато имам свободно време ще тествам дано да се получи...
Прочети коментарите относно копиране,защита,запис и тестване на CD с навигационната програма Blaupunkt Teleatlas Deutschland DX 2007/2008
Тук е на руски
Тук е на английски
Тук е на английски
Тук е на английски
Тук е на английски
Успех
- PabloEscobar
- tresto
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Навигационна система за VW Passat 5
PabloEscobar написа:Привет на всички! От скоро имам VW Passat 5, който има навигационна система, но до сега така и не успях да намеря карти за нея ... Някой знае ли нещо повече по въпроса? Какви карти от къде може да се намерят има ли значение как ще бъде записан диска и т.н. ето снимка на навигационната система![]()
Колега мисля,че тук може да намериш решение на проблема,поне информация,а при повече късмет и карти
http://forum.pocketbulgaria.com/viewfor ... 58209b9345
- PabloEscobar
- PabloEscobar
-
beastyboy
- Автомобил:
- Двигател:
При мен се получи с Europe Major Roads 2007/2008, с другите още не съм пробвал. Свалено от torrents.ru. След като се свали се разархивира. След това в Alcohol 120%, зареждаш имидж файла и записваш на профил SafeDisk 2/3 мисля беше. Мисля че го писах на 2 или 4 скорост. Според мен от голямо значение е записвачката. Преди да стане бракувах няколко диска на 2 други записвачки, които са нови. След това се сетих, че по-новите почват направо от 10 или 12 скорост и няма как да стане, затова записах през лаптопа с оригиналната си записвачка (лаптопа е Toshiba) но това не е от голямо значение просто си трябва по-стара записвачка. Но гарантирано става даже разгледах картата на цяла Европа.