Навигационна система за VW Passat 5

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
PabloEscobar
Автомобил: BMW E91
Двигател: M57D30O2

Навигационна система за VW Passat 5

Мнениеот PabloEscobar » Сря 21 май 2008 13:35

Привет на всички! От скоро имам VW Passat 5, който има навигационна система, но до сега така и не успях да намеря карти за нея ... Някой знае ли нещо повече по въпроса? Какви карти от къде може да се намерят има ли значение как ще бъде записан диска и т.н. ето снимка на навигационната система :arrow:
Изображение

Потребителски аватар
Lisho
Автомобил:
Двигател:

Re: Навигационна система за VW Passat 5

Мнениеот Lisho » Сря 21 май 2008 17:21

PabloEscobar написа:Привет на всички! От скоро имам VW Passat 5, който има навигационна система, но до сега така и не успях да намеря карти за нея ... Някой знае ли нещо повече по въпроса? Какви карти от къде може да се намерят има ли значение как ще бъде записан диска и т.н. ето снимка на навигационната система :arrow:
Изображение

1.Няма карти за България.
2.Навигацията може да се ползва като телевизор, но трябва да и се монтира ТВ тунер.
3.Има значение на каква скорост ще се записват DVD за навигацията както има и знаение каква марка е DVD и с каква програма се копира оригиналното DVD (поне така твърдят по чуждестранните форуми).
4.В най-добрият случай може да се намери карта на Европа до Полша,Чехия,Унгария и после "дупка" до Гърция.Какво да се прави малка държава сме -> малък пазар.Ония са си направили сметка какъв е относителният дял на населението управляващо превозно средство с навигация и са сметнали, че на нас такава радост не ни трябва.След някоя друга година като "слезем от дърветата" може и да ни включат в някоя карта.
Успех

Потребителски аватар
passat4o
Автомобил: VW PASSAT BlueTDI 143 кс
Двигател: CBAC
Контакти:

Мнениеот passat4o » Сря 21 май 2008 20:08

пич,продай ми го моля те,убивам се да търся такова:))

Потребителски аватар
passat123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passat123 » Сря 21 май 2008 23:27

Да и аз така знам ,че сд за нави бг няма !
А тиви тунера струва майкаси и бащаси !

Lisho а на колета му правя евала ! Супер инфо !

Потребителски аватар
nkalizatura
Автомобил: VW GOLF 3
Двигател:

Мнениеот nkalizatura » Чет 22 май 2008 1:26

:? ЧОВЕКА НЯМА ДА СИ ПРОДАВА КОЛАТА бе иска да и направи навигационната система да работи даите му помогне всеки с квото може колата е страхотна наистина ама няма намерение да я продава щото такава няма да намери....

та да си дойдем на думата някой може ли да помогне!!!
Не му трябват катри само на България Румъния Гърция гермния

абе изобщо карти.... :roll:
(help)

Потребителски аватар
PabloEscobar

Мнениеот PabloEscobar » Чет 22 май 2008 1:28

аз се разтърсих и попаднах на ТОЗИ форум или по-точно тема и мисля че намерих отговора на въпроса си но не знам дали ще стане ... изтеглих карта на Европа и утре когато имам свободно време ще тествам дано да се получи дори и да не е за България на мен по принцип ми трябват България Румъния Унгария Австрия и Германия, но Германия я имам на оригинален диск + 1 пиратски направрен ... дадоха ми го с колата и работи без проблем ( CD-R )
Моля някой по вещ да пише дали това което съм открил ( конкретно става въпрос за руския форум ) дали ще стане :)

Потребителски аватар
nasttii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nasttii » Чет 22 май 2008 2:01

а да попитам за навигация плаща ли се за услугата нещо че използваш gps или не

Потребителски аватар
Lisho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lisho » Чет 22 май 2008 10:22

PabloEscobar написа:... но не знам дали ще стане ... изтеглих карта на Европа и утре когато имам свободно време ще тествам дано да се получи...

Прочети коментарите относно копиране,защита,запис и тестване на CD с навигационната програма Blaupunkt Teleatlas Deutschland DX 2007/2008
Тук е на руски
Тук е на английски
Тук е на английски
Тук е на английски
Тук е на английски
Успех

Потребителски аватар
PabloEscobar

Мнениеот PabloEscobar » Чет 22 май 2008 16:09

Не знам но мисля че навигационната ми система е MFD a не DX поправете ме ако греша не съм много вещ в тази област :roll:

Потребителски аватар
tresto
Автомобил:
Двигател:

Re: Навигационна система за VW Passat 5

Мнениеот tresto » Чет 22 май 2008 16:13

PabloEscobar написа:Привет на всички! От скоро имам VW Passat 5, който има навигационна система, но до сега така и не успях да намеря карти за нея ... Някой знае ли нещо повече по въпроса? Какви карти от къде може да се намерят има ли значение как ще бъде записан диска и т.н. ето снимка на навигационната система :arrow:
Изображение

Колега мисля,че тук може да намериш решение на проблема,поне информация,а при повече късмет и карти :wink:

http://forum.pocketbulgaria.com/viewfor ... 58209b9345

Потребителски аватар
PabloEscobar

Мнениеот PabloEscobar » Чет 22 май 2008 19:05

благодаря за форумчето ще попитам и там :)
а сега по същество... днес ме пратиха на едно място в Русе за питам и там ми предложиха да ми сменят software с на ТомТом но се опасявам че ако го направя радиото няма да е така както е в момента смисъл да излиза на екранчето и т.н. а ще е само навигация :roll:

Потребителски аватар
PabloEscobar

Мнениеот PabloEscobar » Сря 28 май 2008 23:36

До сега никакъв резултат нещо не мога да запиша дисковете като хората ли какво не мога да разбера помогнете :oops: :roll: :?:

beastyboy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот beastyboy » Сря 28 май 2008 23:59

При мен се получи с Europe Major Roads 2007/2008, с другите още не съм пробвал. Свалено от torrents.ru. След като се свали се разархивира. След това в Alcohol 120%, зареждаш имидж файла и записваш на профил SafeDisk 2/3 мисля беше. Мисля че го писах на 2 или 4 скорост. Според мен от голямо значение е записвачката. Преди да стане бракувах няколко диска на 2 други записвачки, които са нови. След това се сетих, че по-новите почват направо от 10 или 12 скорост и няма как да стане, затова записах през лаптопа с оригиналната си записвачка (лаптопа е Toshiba) но това не е от голямо значение просто си трябва по-стара записвачка. Но гарантирано става даже разгледах картата на цяла Европа.

Върни се в “Passat”