Колеги, решил съм да слагам газова уредба на VW GOLF 1.8 мех. инжекция. Преди години имах друга кола, но пак със същия мотор. Тогава и монтирах газова уредба, като бях с изпарител ловато, което после замених с BRC. Ловато-то ми го разпробиха отстрани и му монтираха щуцер от който излизаше маркуч и отиваше в плочката, а по късно си купих BRC , което беше предназначено за автомобили с турбо и си имаше оригинално такъв изход. С ловато-то имах проблеми с ниските обороти и за това прибегнах до смяната му(на средни и високи обороти колата нямаше проблем). С БРЦ-то нещата се пооправиха,но не съвсем .Мерихме компресията на двигателя, свещи , кабели ,всичко беше изрядно и обяснението на газаджиийте които съм посещавал беше, че при мех.инж. не може да се получи много добра работа на газ защото всмукателния колектор е много голям и ставало объркване когато двигателя работи на газ. Разхода ми в града беше около 14-16л. а на дълго 8 - 9л. И сега съм решил да газифирам и тъй като съм решил да карам колата по-дълго време искам да я направя колкото е възможно по-добре и искам да знам възможно ли е да и се сложи ГИ и изобщо ще ви помоля да ми предложите някакъв удачен вариант да си газифицирам колата.
P.S. Когато имах проблемите със предишната ми кола, 2-ма майстори ми предложиха да махнат инжекцията и да ми я направят карбуратор и щяла да стане супер на газ. Не знам този вариант до колко е правилен,но не го приемам.
Благодаря Ви предварително!
Възможно ли е? ГИ на 1.8 мех.инжекция?
- KARMANN
- Автомобил:
- Двигател:
В общи линии имах проблем с ниските обороти и разхода в градско условия ми беше около 15 л/ 100км средно и това е.Дразнещо е коата да няма ниски обороти или да ги държи на 600 след 10 секунди 1500 и така.Поради тази причина искам ГИ и ще ходя до някой сервиз да видя каква е ситуацията, силно се надявам някой от форума да ми даде малко инфо.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Автогазови уредби”