Колеги , вапросът ми е свързан с централното на голфа-3ка централното няма дистанционн и такаива неща.. само че и капака ми е вързан явно за централното,защото не иска да се отвори.. може ли някой да ми каже какво му има и как да отстраня проблема ?
благодаря предварително
Проблем с централното при голф 3
ами то не може да се отключи с ключа ако става на вапрос ... нещо и е правено на ключалката и не може да влиза не само ключа,но и въобще ключ... Тоест може само с централното да се заключва и капачето на резервоара и то не може да се отвори на същия принцип е..., но днеска забелязах че шибедаха се прибира като заключвам, попринцип той си е вързан кам централното..
- Ясер
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Това за шибидаха си е "комфорт" фумкцията, но не това за момента е важното. Всъщност много лено можеш аварийно да си отвориш багажника през купето. Сваляш задните облегалки, махаш кората, и на багажника има една пластмасова кора. Тя е само на щипки, може да има едно болтче в в една кухина, която е предвидена като ти е отворен багажника да го затвориш без да хващаш капака отвън ако примерно е много мръсен. Та като го отвориш много лесно ще с дръпването на една щянгичка ще отвориш капака и после вече следва ремонта
Успех

Успех
- focke-wulf
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”