Пак ги ''изненада'' знимата !!??

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Пак ги ''изненада'' знимата !!??

Мнениеот landwarrior » Нед 18 дек 2005 8:44

тая сутрин ставам в 6:40 и кво гладам 40см сняг -КЕФФФФФФ,след 30мин разчистване тръгвам аз ,и си викам ''Абе сигурно само пред моя блок не е разчиствано ,нали уж нов кмет туй унуй'' и продължавам с бодра стъпка към България ,но нещо ме обземат притиснения понеже продължавам да карам по непочистени улици като аз първи минавам през 30-40см сняг а голфа е като смегорин ,излизам на бул България и кво да видя ,два коловоза и сняг до шия ,та 4км ги минах за 30-35мин,никаде не беше почистено ,нито по Витошка,нито по Патриарха ,въобще не беше минавал снегорин ,направо ми писна на дедовия от тая педераска държава :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Потребителски аватар
pas1.8mi
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1.8T AEB 1999

Мнениеот pas1.8mi » Нед 18 дек 2005 10:26

Аз обикновено тръгвам към паркинга към 7:05ч да изчистя Пассатора.Тази сутрин едвам се добрах до колата.Понеже там навява между блоковете имаше около 40-45см сняг.Едвам познах колата.Успях за 5-6 минути да я изчистя.За мое учудване потеглих без абсолютно никакво буксуване през преспите.Пътищата бяха в приемлив за сезона вид(10см навалял сняг).Е малко закъснях за работа заради колоните,но не фатално.

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Нед 18 дек 2005 10:47

абе толкова ли много сняг има по София?

В Русе вали от тази нощ, но се задържа само по дървета и покриви. Улиците са мокри.

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Нед 18 дек 2005 10:51

тука е над 30см вече и яко трупа!

Изображение

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Нед 18 дек 2005 10:52

ето уеб камера от витошка и алабин (съдебната палата)
да видиш на живо :)

http://vremeto.dir.bg/web_cam.php

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

11

Мнениеот landwarrior » Нед 18 дек 2005 10:54

DragoCL написа:ето уеб камера от витошка и алабин (съдебната палата)
да видиш на живо :)

http://vremeto.dir.bg/web_cam.php

после ще снимам от терасата и ще постна снимките да видите за какво става на въпрос в квартала :evil:

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Нед 18 дек 2005 10:55

абе в кварталите е кофти
никога няма да го изчистят ще чакат да се стопи...

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Нед 18 дек 2005 10:57

Meteo.bg написа:

През следващото денонощие атмосферното налягане ще се повишава.

Днес нахлуването на студен въздух ще продължи. Времето ще бъде облачно, в почти цялата страна ще вали сняг, по-интензивно преди обяд в западната, а около и след обяд в източната половина от страната. Очаквана снежна покривка до вечерта вечер в низините до 10-30 см. В планинската част от страната тя ще нарастне с 20-40 см. Ще духа умерен, в Източна България до силен северен вятър, и там ще има условия за снежни виелици и снегонавявания. Минимални температури сутринта между -5 и 0°, максимални между -3° и 2°.

В планините ще вали сняг. Високите части ще бъдат в облачния слой със силно влошена видимост. Снежната покривка ще се увеличи с 20-40 см. Ще духа бурен северозападен вятър, с тенденция да става от север. Твърде неблагоприятно за излети.

Не е много за пътуване, особенно в нашите степи дето разчитаме само на молитви за/против сняг :twisted:

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Нед 18 дек 2005 11:11

Преди малко се върнах от Варна,вали навсякаде.

Потребителски аватар
nero
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nero » Нед 18 дек 2005 14:46

Стамболийски - пловдивско, 35-40 см. сняг. улуци няма, само коловози. вали от 22.00 вчера вечерта и направо си е ***** майката. :twisted: .
п.п защо нямам зимни гуми :cry: а съм с летните гуми с джанти 15-ки. :cry: лошооо :roll:

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Нед 18 дек 2005 15:30

охо то при вас ужас бе , и тука вали вече нах 40 см. Ама още снощи си чистеха улиците , (верно много се :shock :shock :shock ),
а е толкова красиво , не е истина просто ,

п.п. ще постна една снимка после :wink:

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Нед 18 дек 2005 16:57

И в Дружба сутринта не беше разчистено, към Универсиада също.....

Но на това не ме е яд..........Хубаво, Че Кмета е Български простак ясно.....ама не е само той......

Сутринта.......забележете, на Платен паркинг, където би трябвало да ти изчистват........не беше изчистено........ама и това не ме нервира, я съм як Бугарин, та си изчистих Парко мястото........

Обаче пребирам се аз преди час два........и кво да видя, някъв Тиквеник беше паркирал на моето място(единственото изчистено, малкото други коли не бяха излизали днес).........

Честно Ви казвам, не ми е за 20-ната мин чистене, еб*л съм му мамата........ама тоя ако го бях видял, До аляска щях да го ритам, и стрелям......и щях цяла Аляска да го накарам да изчисти.........

Е*аси и тъпаците.....

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Нед 18 дек 2005 17:10

Във Варна има около 10-15см по центъра , за крайните квартали не знам.Топи се .Лошото е , че падат температурите и утре ще е лед.
А утре ще пътувам със самолета за Пловдив и се чудя докъде мода да стигна.Вериги ня могат да се сложат защото няма място до пластмасовите капаци на калниците.Шибана работа.

Последна промяна от kris11 на Нед 18 дек 2005 17:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
DrAgO
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DrAgO » Нед 18 дек 2005 17:10

ChampioN написа:И в Дружба сутринта не беше разчистено, към Универсиада също.....

Но на това не ме е яд..........Хубаво, Че Кмета е Български простак ясно.....ама не е само той......

Сутринта.......забележете, на Платен паркинг, където би трябвало да ти изчистват........не беше изчистено........ама и това не ме нервира, я съм як Бугарин, та си изчистих Парко мястото........

Обаче пребирам се аз преди час два........и кво да видя, някъв Тиквеник беше паркирал на моето място(единственото изчистено, малкото други коли не бяха излизали днес).........

Честно Ви казвам, не ми е за 20-ната мин чистене, еб*л съм му мамата........ама тоя ако го бях видял, До аляска щях да го ритам, и стрелям......и щях цяла Аляска да го накарам да изчисти.........

Е*аси и тъпаците.....

И на мен ми се случи подобно нешо сутринта. Изчистих си пред двора (живея в къща) колкото да си паркирам колата и излезнах да се "порадвам" на снежеца и като се варна кво да вида. Някъв буклук спрял на мястото ми и аз няма каде да спра.
Ако спра на улицата автобуса няма да може да минава, та се поразходиш още половин час докато тоя смотаняк се разкара за да мога да си паркирам колата rocketwhore rocketwhore

Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Мнениеот Jerom » Нед 18 дек 2005 17:20

Днес се върнах от Видин.Там няма помен от сняг :shock обаче на витиня кво беше :shock :shock :shock леле майко закъсали тирове,непочистен път УЖАС

Върни се в “ОФФ-Топик - други”