DragoCL написа:ето уеб камера от витошка и алабин (съдебната палата)
да видиш на живо
http://vremeto.dir.bg/web_cam.php
Meteo.bg написа:
През следващото денонощие атмосферното налягане ще се повишава.
Днес нахлуването на студен въздух ще продължи. Времето ще бъде облачно, в почти цялата страна ще вали сняг, по-интензивно преди обяд в западната, а около и след обяд в източната половина от страната. Очаквана снежна покривка до вечерта вечер в низините до 10-30 см. В планинската част от страната тя ще нарастне с 20-40 см. Ще духа умерен, в Източна България до силен северен вятър, и там ще има условия за снежни виелици и снегонавявания. Минимални температури сутринта между -5 и 0°, максимални между -3° и 2°.
В планините ще вали сняг. Високите части ще бъдат в облачния слой със силно влошена видимост. Снежната покривка ще се увеличи с 20-40 см. Ще духа бурен северозападен вятър, с тенденция да става от север. Твърде неблагоприятно за излети.
ChampioN написа:И в Дружба сутринта не беше разчистено, към Универсиада също.....
Но на това не ме е яд..........Хубаво, Че Кмета е Български простак ясно.....ама не е само той......
Сутринта.......забележете, на Платен паркинг, където би трябвало да ти изчистват........не беше изчистено........ама и това не ме нервира, я съм як Бугарин, та си изчистих Парко мястото........
Обаче пребирам се аз преди час два........и кво да видя, някъв Тиквеник беше паркирал на моето място(единственото изчистено, малкото други коли не бяха излизали днес).........
Честно Ви казвам, не ми е за 20-ната мин чистене, еб*л съм му мамата........ама тоя ако го бях видял, До аляска щях да го ритам, и стрелям......и щях цяла Аляска да го накарам да изчисти.........
Е*аси и тъпаците.....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта