brum написа:...Последният път на газовия анализатор показа данни малко над нормата...
Аз съм писал бе човек. За смяна е. Проучвам как е по-правилно да се постъпи

brum написа:...Последният път на газовия анализатор показа данни малко над нормата...
Жоро написа:Не разбирам каква връзка правите между ламбда-сонда и катализатор.Ламбда-сондата следи състоянието на изгорелите газове и подава информация на компа,който и на тая база регулира гориво-въздушната смес (само горивото регулира).Катализаторът си е филтър,поставен за по-малко замърсяване на природата от изгорелите газове.А разбира се,че всякаква промяна на местоположението на ламбдата и условията,при които работи (в случая замяна на катализатор с права тръба или някакво гърне) може да окаже негативен ефект.Аз лично не вярвам,че изправен катализатор влияе на мощността,ускорението,вървежа на колата.
Не знам колко типа има,може и повече от два да са,но съм сигурен,че всички изпълняват една и съща роля.P.S. Е по тая логика като си сменяме катализаторите с тръби трябва да си сменяме и сондите - с такъв тип за без катализатор?brum написа:Жоро написа:Не разбирам каква връзка правите между ламбда-сонда и катализатор.Ламбда-сондата следи състоянието на изгорелите газове и подава информация на компа,който и на тая база регулира гориво-въздушната смес (само горивото регулира).Катализаторът си е филтър,поставен за по-малко замърсяване на природата от изгорелите газове.А разбира се,че всякаква промяна на местоположението на ламбдата и условията,при които работи (в случая замяна на катализатор с права тръба или някакво гърне) може да окаже негативен ефект.Аз лично не вярвам,че изправен катализатор влияе на мощността,ускорението,вървежа на колата.
Я се замислил тогава, защо има 2 типа ламбда сонди - такава за генерация с катализатор и такава за генерация без катализатор.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 68 госта