-свещи
-кабели
-д. капачка
-палец
-бобина
- датчик на коляновия вал
- темп. датчик
-датчика на дросела
И след всички тия интервенций пак ПРЕКЪСВА!!!!!!!!!!!!
ПОМАГАЙТЕ!!!!!!!!!!!

bugster написа:И каква ти е идята за чипа ... или само питаме да има за какво .........
propparo написа:bugster написа:И каква ти е идята за чипа ... или само питаме да има за какво .........
А ти тоя въпрос защо го писа,да трупнеш още едно мнение ли?
Ами сигурно щом питам имам нещо впредвид,какво ще кажеш,а?
Ама заради такива разбирачи като тебе ме е яд да пиша вече във форума и да обяснявам защо съм доуточнявал нещо си.Всеки втори тук се прави и държи тон сякаш е технически консултант в заводите на VAG.
propparo написа:bugster написа:И каква ти е идята за чипа ... или само питаме да има за какво .........
А ти тоя въпрос защо го писа,да трупнеш още едно мнение ли?
Ами сигурно щом питам имам нещо впредвид,какво ще кажеш,а?
Ама заради такива разбирачи като тебе ме е яд да пиша вече във форума и да обяснявам защо съм доуточнявал нещо си.Всеки втори тук се прави и държи тон сякаш е технически консултант в заводите на VAG.
А за колегата с проблема--на един ABF със сменен чип,след време се появиха същите признаци.Иначе може да е също и от бензиновата помпа--губене на налягането,дросела--нищо че датчика е наред и не показва грешки,възможно е просто дросела да е зацапан и да се налага да се сваля и да се оправя,както и от набора от вакууми--за съжаление ABF-а е фрашкан с вакуумчета,единия от които дори влиза в ЕКУ-то.
Всички други неща под съмнение ти вече си ги изброил като сменени или проверени--еми то почти не остана нищо![]()
![]()
bugster написа:
Аз имах такова прекъсване преди да сложа чип, диагностики не го хванаха
propparo написа:bugster написа:
Аз имах такова прекъсване преди да сложа чип, диагностики не го хванаха
Ами точно за това иде реч.Ти ПРЕДИ а аз съм виждал случай СЛЕД смяна на чипа да се получават странични ефекти и то не веднага.След връщане на заводския всичко си идва на място,но естествено колата си става ''спъната'' в ниските обороти,както си е нормално за 16V-то.
А такова прекъсане може наистина много трудно да се хване,особено щом всичко това от изброените по горе обичайни заподозрени е сменено а резултат нулев.
theerazor написа:Колега същия проблем съм и аз от вече 2 месеца. Мъки смених горивния филтър. Имаше само подобрение при сутрешно палене, стария ми филтър беше на ..... км. Но придръпването си остана. На бензиностанцията се засякох с колега с голф като моя и каза, че било от бензинова помпа. Но от какъв зор ще е от нея? Просто нз доста хора гледам се оплакват от този проблем.
VeilSide написа:А релетата проверявал ли си?? На ECU-то и бензиновата помпа? Ако не ти се купуват мога да ти дам назаем
andonov написа:Това да не ти е телефон![]()
Ако има странични ефекти след време от чипа те ще са МЕХАНИЧЕСКИ.![]()
И няма да се оправи с ориг.софт.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: loopci, newgeneration и 56 госта