DimoNN написа:оня ден към 23:00 идвахме от люлин към центъра, и на излизане от тунела на 1вия светофар сме надясно, тъкмо да завия и един ИДИОТ УБИЕЦ с някво червено пежо който идва от красна поляна и завива наляво към тунела изпреварва бясно в насрещното другите които са за наляво (където аз фактически трябва да завия и да се движа)... ако бях със няколко стотни избързал направо ни помиташе!!! ТАКА ЧЕ ИМА НЕ САМО ИДИОТИ АМИ НАПРВО УБИЙЦИ! пазете се!
Такива и аз съм ги виждал, бесни самоубийци

: Да спечели десетина секунди и да влезе в тунела преди всички, че да може да си ръчка яко...
А точно пред Арената след тунела - карам аз покрай Арена в посока тунела, и съм в дясната лента, щото преди тунела трябва да завия надясно - и отсреща някъв ИДИОТ с БМВ влезе в насрещното - тоест в моето платно
Май се беше засилил прекалено и нямаше да може да спре, а имаше 3-4 коли спрели на светофара в неговото платно. Един колега с пасат от съседната лента ме засече брутално, иначе оня с бавареца го центрираше челно
Добре, че карах бавничко, та успях да спра, бамумамата и самоубийците
А оня с бавареца просто мина най-спокойно после през насрещното и влезе към паркинга на Арена...
Вчера пък на Евлоги Георгиев в посока Орлов Мост - чакам на светофара на Стадиона, и някъв ПИЧ с бял Г3 - качи се на левия тротоар, изряза се до кръстовището, опита да мине през спрелите коли, дето идваха от Гурко - ама не го пуснаха! И тоя се извъртя наляво, и излезе ЗАД чакащите коли, засече двама, дето идваха по Евлоги от Орлов мост, и се нареди "първа кола" на Гурко в посока Спортната палата, насред кръстовището...

: