! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
Rijo
Автомобил: BMW e39
Двигател: M54B22

Мнениеот Rijo » Чет 29 май 2008 16:55

Миналата събота (24ти май). Може да се каже, че аз бях идиот до известна степен. Връщам се от сватба, от Обзор към Варна, крив, защото само аз не пих :(.
След Бяла застигам някакво старо Митсубиши Колт. Влачеше се със 60 и реших да изпреваря. Давам мигач, поглеждам в огледалото за 2 секунди - няма никой! Тръгвам да се изнасям в лявата лента и виждам как на 10 сантиметра от мен минава някакъв Мерцедес комби, яко засилен. Аз се движех със 100, той мина покрай мен, все едно бях спрял. Давам волана рязко вдясно, той влезе в насрещното, а идваше кола. Добре, че се размина с уплаха от моя страна (направо ми умекнаха краката).

Поне останалите в колата бяха стабилно почерпени и го понесоха леко.

Поне при първа възможност си взимам от малките огледалца за сляпата точка, че лошо...

Потребителски аватар
fury
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fury » Чет 29 май 2008 19:06

На кръстовището на околовръстното и симеоновско шосе, съм 1-ва кола за завой на ляво, посока студентски град. Светва зелено, тръгвам и в в следващия момент се чува здраво бибиткане.... От съседната на мене лента, пасат се опитва да мине през мене !?! Пускам го да мине, защото задръсти ЦЯЛОТО кръстовище, при което след като вече започвам да спускам към студ. град, същия този пасат кара пред мене и най нагло ме засича !!! Аз на свой ред връщам "2-ри зъб", изравнявам се с него и му обяснявам с жестове и думи да отбием и да каже какво има впредвид :evil:, при което, той даде газ и отново ме засече. Вече побеснял, тръгнах да го задминавам, с идеята да го принудя да спре, ама той се усети и даде газ колкото може за да "духне" ! Аман от "мъже" зад волана!!!

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Пет 30 май 2008 8:33

Вчера карах зад 1 пасат двойка - беше с 4 изпуснали амортисьора - нямаше такава лодка :shock :shock

И на човека изобщо не му пукаше - чудя се в кой момент ще счупи някоя пружина и ще почнат да се ръсят след него резервни части....

Потребителски аватар
feersum
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот feersum » Пет 30 май 2008 10:14

Пътувам сутринта за работа - покрай Южния парк към пазара Вазов. На средата има светофар - светва ми червено, спирам първа кола. Зад мене спират още двама. Най-отзад се чува бясно бибиткане! Помпи клаксона и не спира! И накрая тоя най-отзад - оказа се жена - се изряза отляво в насрещното на червено!

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Пет 30 май 2008 10:31

feersum написа:Пътувам сутринта за работа - покрай Южния парк към пазара Вазов. На средата има светофар - светва ми червено, спирам първа кола. Зад мене спират още двама. Най-отзад се чува бясно бибиткане! Помпи клаксона и не спира! И накрая тоя най-отзад - оказа се жена - се изряза отляво в насрещното на червено!

това съм го виждал неведнъж - просто тъпите патици гледат грешния светофар :)

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Пет 30 май 2008 11:29

Пазете се от този голф колеги!
Вече има луди и от форума!
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=92400&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=

assd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот assd » Пон 02 юни 2008 21:42

Tinko написа:Пазете се от този голф колеги!
Вече има луди и от форума!
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=92400&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=

ако е този, за който си мисля често го засичам пред унсс, кара много много бясно и неразумно :?

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Пон 02 юни 2008 23:12

Брат ми вчера се прибира ор каварна и по магистралата го изпреварило някакво порше,заскло две коли и за да избягат от него се чукнали. :shock Продължил да си кара и поршето пак го задминало(явно е спирало на бензиностанция)......няколко километра по натам порша бил размазан много брутално.

п.п Не знам точно какво е станало,но като се прибра беше бял като платно. :shock

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Вто 03 юни 2008 5:46

Може би първо да благодаря на хората от 1во районно за това, че си свършиха работата. За първи път.
Гъзе със синьо Е34 ме събуди снощи към 1ч с рев от "спортно" гърне и въртене на гуми. Показвам се на прозореца и гледам как прави кръгчета по паркинга на СкайСити и за малко да се забие в една от паркираните коли. От 166 ме прехвърлят на дежурния в 1во и след 1-2 минути патрулката влезе на паркинга. Бях сразен. За малко да ударя ченето в пода.
Може би е редно да спомена, че откакто спалнята ни гледа към паркинга това се ед случвало 4-5 пъти поне, но никога не са идвали от полицията.
Но пък точно преди да се появи патрулката БМВто беше спряло мирно между колите. Те говориха с някъф друг шофьор, той си тръгна и после все пак се наредиха пред светлосиньото БМВ и взеха да се въртят около него. Мишокът 10 минути седя вътре без да диша. С тъмни стъкла, затворени врати и никакъв признак на живот. Тръгнах да си лягам, съзнавайки, че ме очакват 20-30 минути заспиване и като погледнах за последно оня все пак се беше появил и вървеше след полицая към патрулката. Имаше някви други униформени, които разговаряха с полицаите, охрана няква, знам ли ги. Като има такива изпълнения даже не се показват.
Хайде сега наплюйте ме, че не оставям хората да се веселят.

Потребителски аватар
kacho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacho » Вто 03 юни 2008 9:27

аз да ви кажа онзи ден в Кресненското дефиле където са е.ати завоите некъв пиян се прибираше в 11 вечерта и криволичеше по пътя, къде се беше напил незнам, но си ходеше пешачака без да го боли, пред мене един тир как се изнесе :horror: , за малко да го повлече, и беше и в черно облечен тъпанара, и за какво - заради некъв пияница живота ти се преобръща :insane

Потребителски аватар
DimoNN
Автомобил:
Двигател:

тунела люлин

Мнениеот DimoNN » Вто 03 юни 2008 12:51

оня ден към 23:00 идвахме от люлин към центъра, и на излизане от тунела на 1вия светофар сме надясно, тъкмо да завия и един ИДИОТ УБИЕЦ с някво червено пежо който идва от красна поляна и завива наляво към тунела изпреварва бясно в насрещното другите които са за наляво (където аз фактически трябва да завия и да се движа)... ако бях със няколко стотни избързал направо ни помиташе!!! ТАКА ЧЕ ИМА НЕ САМО ИДИОТИ АМИ НАПРВО УБИЙЦИ! пазете се!

brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Мнениеот brum » Сря 04 юни 2008 7:52

PB9128BK

Сив пасат от годините на Г3. Някакъв изкукал чичка го караше. От Пловдив към Хасково и караше без да се съобразява с околоните. Мен точно като ме изпревари го направи на ляв завой ( извънградски завой :) ). Изпревари ме заедно с още един тир и точно докато изпреварваше тира отсреща го застигна кола. Едвам се разминаха - той, тира и колата в насрещното един до друг. Излишно е да споменавам, че изпреварването там беше забранено и нямаше никаква видимост. Точно след като завърши изпреварването отсреща се появи друг тир. Ако другия тир се беше появил в завоящеше да стане маса мазало.

Потребителски аватар
feersum
Автомобил:
Двигател:

Re: тунела люлин

Мнениеот feersum » Сря 04 юни 2008 13:09

DimoNN написа:оня ден към 23:00 идвахме от люлин към центъра, и на излизане от тунела на 1вия светофар сме надясно, тъкмо да завия и един ИДИОТ УБИЕЦ с някво червено пежо който идва от красна поляна и завива наляво към тунела изпреварва бясно в насрещното другите които са за наляво (където аз фактически трябва да завия и да се движа)... ако бях със няколко стотни избързал направо ни помиташе!!! ТАКА ЧЕ ИМА НЕ САМО ИДИОТИ АМИ НАПРВО УБИЙЦИ! пазете се!

Такива и аз съм ги виждал, бесни самоубийци :shock: Да спечели десетина секунди и да влезе в тунела преди всички, че да може да си ръчка яко...

А точно пред Арената след тунела - карам аз покрай Арена в посока тунела, и съм в дясната лента, щото преди тунела трябва да завия надясно - и отсреща някъв ИДИОТ с БМВ влезе в насрещното - тоест в моето платно :shock :shock
Май се беше засилил прекалено и нямаше да може да спре, а имаше 3-4 коли спрели на светофара в неговото платно. Един колега с пасат от съседната лента ме засече брутално, иначе оня с бавареца го центрираше челно :shock
Добре, че карах бавничко, та успях да спра, бамумамата и самоубийците :shock

А оня с бавареца просто мина най-спокойно после през насрещното и влезе към паркинга на Арена...

Вчера пък на Евлоги Георгиев в посока Орлов Мост - чакам на светофара на Стадиона, и някъв ПИЧ с бял Г3 - качи се на левия тротоар, изряза се до кръстовището, опита да мине през спрелите коли, дето идваха от Гурко - ама не го пуснаха! И тоя се извъртя наляво, и излезе ЗАД чакащите коли, засече двама, дето идваха по Евлоги от Орлов мост, и се нареди "първа кола" на Гурко в посока Спортната палата, насред кръстовището... :shock:

Потребителски аватар
Pencheva
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pencheva » Пет 06 юни 2008 19:11

В Бургас много често се подвизава една тойота мисля че Авенсис редовно покрай хипермаркет Пикадили кара с някаква извънземна скорост ..на аварийни минавайки покрай мойто даскало си говори по телефона и блее баирите жената и отнема ПРЕДИМСТВО на пешеходци..доколкото се сещам в Унгария това се наказва с огромна сума пари и обществено полезн труд.. относно тойотата виждала съм и как паркирва на непозволени места и си прави лаф с катаджийте..кара я няква лелка дето се има за жената на Рокфелер ..извода е че като видите такива ПРОСТИ изпълнения :олелеее за жалост явно законите са само за някой от нас

Потребителски аватар
arrougance
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот arrougance » Пет 06 юни 2008 22:00

Първа точка от закона за движение по пътищата:
"ЖЕНАТА ВИНАГИ Е С ПРЕДИМСТВО"...прави си изводите нататък...

Върни се в “Пътеводител”