айде мите, гео милев ти е на пътDpop написа:LILO&STICH написа:теб Роската ли ще те возиDpop написа:.....![]()
![]()
Абе не бих му отказал, но засега се ослушва, така че ако кажеш
съм при теб.
Важното е да сме сите заедно там.

bomber написа:e каква ще е тази колона 30 коли ако не се блокира центъра май няма да има ама никакъв успех с този протест
Организаторите на манифестация уведомяват писмено общинския народен съвет или кметството за целта, времето и пътя на движението на манифестацията най-малко пет дни преди провеждането й, а в неотложни случаи - най-малко два дни.
Hertz написа:Последните няколко поста са все едно за 1 Април деа ???? Вие сериозно ли говорите ?????![]()
![]()
![]()
питай санто трафикантеTinko написа:Hertz написа:Последните няколко поста са все едно за 1 Април деа ???? Вие сериозно ли говорите ?????![]()
![]()
![]()
Братле току що си похарчих всички пари за тоя месец, утре трябва да взема заплата, с кво да я зареда тая кола та да бичи цял ден пред Невски. Ако успея ще дойда но не обещавам.
Искам някой който ще ходи 100% на ЛС да ми прати номера си, да му звънна ако реша да дойда, за да ми каже дали ще може да се мине с кола....
П.С Ако може да е познат....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 11 госта