:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

За ЦСКА, футбола и мъката

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
los_tigros

Мнениеот los_tigros » Вто 03 юни 2008 16:11

А какво стана с украинеца който мислеше да купува отбора?Пропадна ли работата.

Много жалко.Голям съм фен на ЦСКА и ще продължавам,но В група ми звучи много смешно.При такъв развой 80%от отбора ще напусне.
Не бива по този начин да си отива един отбор,който в 60 годишната си история има 31 титли и не се сещам колко купи на България.

Потребителски аватар
Мартин
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Мартин » Вто 03 юни 2008 16:11

ACCELERATOR написа:Дучето ще ги оправи!!!

Точно тоя смешник Дучето никой не може да оправи обаче! Добре го познавам, фен съм на ЦСКА от както се помня и мен също доста хора от сектор Г добре ме познават!

Потребителски аватар
edisonov
Автомобил: VW Golf 8 Variant
Двигател: 2025

Мнениеот edisonov » Вто 03 юни 2008 16:14

Поредното голямо излагане в БГ футбола. Да вземат да закрият и БФС, че поне и реално да няма футбол в България. То не, че и сега го има де. Пак ще станем за смях на цяла Европа.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Вто 03 юни 2008 16:14

ACCELERATOR написа:..
Дучето ще ги оправи!!!..

бате единственото което можеше да направи Дучето е да изкара 2милиона и да ги остави в НОИ.. :(
просто не става така..
провалиха един голям отбор!
Видя се този сезон, че ЦСКА си играят футбола и печелят. Само едно не разбрах.. защо трябваше да се излагаме така пред цяла Европа.. защото това найстина си е един огромен срам за страната ни..
:(
много ми е тъжно ще следя темата със свито сърце!
Вместо да се подкрепяме .. се прецакваме в тая държава
вместо тоя мундьо да изкара пари.. той прецаква отбора..
да си продаде колата и 2-та апартамента и готово .. щеше да ги събере толкова нужните им пари :(

Не спечелиха ли малко пари това отборче с пот на челата си за тея нещасници :(
Дадоха всичко от себе си и след кризата в началото на сезона ето че станаха шампиони..

Тоя Томов направо се усра вече..
ще ги видим какво ще лъжат сега..
ще ми е интересно как ще се измъкнат защото феновете определено няма да са доволни от развоя на събитията .
ще видим какво ще стане и до къде ще се стигне ..
според мен ще има големи патардии ...

Потребителски аватар
Blau&Weiss
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Blau&Weiss » Вто 03 юни 2008 16:15

Само дебелата берта не защитавайте..Дучето мучето...най-големият боклук в ...... Колкото и открито да НЕНАВИЖДАМ четирибуквието наистина ще ме е много яд ако ги изхвърлят от "А" група... Само за информация ,че ако ги изхвърлят от "А" ..почват от "В" , даже не от "б". Жалко само за българския футбол,по този начин само може да загуби. Единственият що-годе реален мач за сезона ще бъде махнат..
Тези дългове са натрупани от 5 години...беше ясно,че някой ден ще бъдат изкарани наяве,само не знам след като толкова време се знаеше за тези неща защо никой не си отвори устата да каже нещо а всички вярвахте на долния крадец Томов , който му се размекна устата да твърди за РЕКОРДНИЯ В ИСТОРИЯТА НА ..... БЮДЖЕТ!
Жалко наистина...за европа не ме интересува....дано поне останат в "А" група!

Потребителски аватар
w_smith
Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
Контакти:

Мнениеот w_smith » Вто 03 юни 2008 16:18

Според справка в кредитния регистър, която си позволих да направя днес ЦСКА дължи близо 11 милиона на 3 банки, а оня палячо Лупи(неговата кожица) разправя че нямаме задължения. Тоя боклук и сродните му трябва да ги закачат на кола на мъченията и да им се изредят всички "радостни" фенове.
Направо не съм вярвал, че такова нещо може да се случи на ЦСКА.

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Вто 03 юни 2008 16:20

И като си помисля, че Томов беше политик, че и в НС беше със своята партия... Ей такива хора ни управляват!
Дано се оправят нещата по някакъв начин, защото ЦСКА във „В“ група - това е позор...

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Вто 03 юни 2008 16:23

Уникален бой се разрази на стадион „Българска армия” при излизането на президента на ЦСКА Александър Томов и на спортно-техническия директор на клуба Емил Костадинов.
Веднага след тяхната поява запалянковците започнаха да хвърлят бутилки по „червените” шефове и да ги обиждат, съобщи Фокус.
Емил Костадинов дори е отвърнал и е нападнал един привърженик. Полицията също се е намесила и е започнала да бие с палки феновете. Арестувани са няколко души, един от които е фотограф на отбора. Един запалянко пък е успял да изкриви задната дясна врата на автомобила на Александър Томов при неговото задържане, при което органите на реда са започнали отново да бият феновете.
Полицията бе принудена да използва щитове, докато президентът на „червените” напускаше подстъпите на стадиона. В действие бе включена и конната полиция, която разпръсна част от феновете, докато в същото време Томов продължаваше да дава изявления пред медиите в движение.
„И мен ме боли колкото тези фенове. Мога да ви уверя, че първата дължима сума вече е погасена в този момент”, каза Томов на излизане. Той не изглеждаше в добро здравословно състояние, олюляваше се и в очите му имаше сълзи, макар феновете да твърдяха, че се смее. Изглежда, нервите му бяха опънати до скъсване, предположи БГНЕС.
Същевременно привържениците го изпратиха с възгласи „ЦСКА за нас, парите са за вас”.
След излизане извън стадион „Българска армия” вратите бяха затворени, за да останат по-голяма част от феновете в пределите на стадиона. Въпреки това по-върлите от тях опитаха всякакви начини да прескочат оградата, за да бъдат отново по-близо до Томов и да продължат с псувните. Полицията бе принудена да използва сила срещу някои от най-разярените привърженици на „червените”, за да ги озапти. В момента събралото се множество остава около стадиона, като полицейското присъствие продължава да бъде засилено.

http://dnes.dir.bg/2008/06/03/news3068284.html

Atanas14
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Atanas14 » Вто 03 юни 2008 16:23

аз пък се радвам за така стеклата се ситуация, нека ги пратят в В група.

Нищо лично срещу ЦСКА, просто трябва да се започне от някъде, трябва де се измете цялата сган не само от футбола, а и от всички останали спортове, защото спорта като цяло се превърна в няква перачница на пари и нищо повече. а това че се почва от ЦСКА, просто лош късмет

Потребителски аватар
kacho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacho » Вто 03 юни 2008 16:23

мислех си, че ще се разминеме като по български с дървото, обаче сега ще е реално, тия в УЕФА не се шегуват, може и Борат да е лицемерче, ама Томов е еба.и нещастника, и миризливия индиец да му е.ба майката

Потребителски аватар
kacho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacho » Вто 03 юни 2008 16:31

http://dnes.dir.bg/2008/06/03/news3068284.html

направо съм полудял, стадиона ми е на две крачки от офиса, отивам и аз, "Томов имал сълзи в очите или се смеел", леле леле

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Вто 03 юни 2008 16:34

kacho написа:http://dnes.dir.bg/2008/06/03/news3068284.html

направо съм полудял, стадиона ми е на две крачки от офиса, отивам и аз, "Томов имал сълзи в очите или се смеел", леле леле

Хм :-) И на мен стадиона ми е на 2 крачки от офиса :lol:

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Вто 03 юни 2008 17:02

Добре де, а всъщност като е нямало спонсори и пари и т.н., Томов какво е трябвало да направи? Ако клубът е карал на кредит и така е успял да стане шампион и никой в крайна сметка не е пожелал да го спонсорира?
Нещо е много странна ситуацията.
То на теория е можело да се избегне това, ако преди време са разпродали отбора и разни такива мерки, които нямаше да се отразят много добре.
Я някой, който е навътре да обясни.

danakoplatec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот danakoplatec » Вто 03 юни 2008 17:12

Аз съм за левски обаче не си ли платим данъците оп вие господине и т.н. а за такива големи марки като цска може жалко е за хората от цска но ръководството заслужава този срам

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Вто 03 юни 2008 17:14

danakoplatec написа:Аз съм за левски обаче не си ли платим данъците оп вие господине и т.н. а за такива големи марки като цска може жалко е за хората от цска но ръководството заслужава този срам
Научи се да пишеш грамотно, поне колкото за 2ри клас. Нищо не се разбира!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”