А какво стана с украинеца който мислеше да купува отбора?Пропадна ли работата.
Много жалко.Голям съм фен на ЦСКА и ще продължавам,но В група ми звучи много смешно.При такъв развой 80%от отбора ще напусне.
Не бива по този начин да си отива един отбор,който в 60 годишната си история има 31 титли и не се сещам колко купи на България.

За ЦСКА, футбола и мъката
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
ACCELERATOR написа:..
Дучето ще ги оправи!!!..
бате единственото което можеше да направи Дучето е да изкара 2милиона и да ги остави в НОИ..

просто не става така..
провалиха един голям отбор!
Видя се този сезон, че ЦСКА си играят футбола и печелят. Само едно не разбрах.. защо трябваше да се излагаме така пред цяла Европа.. защото това найстина си е един огромен срам за страната ни..

много ми е тъжно ще следя темата със свито сърце!
Вместо да се подкрепяме .. се прецакваме в тая държава
вместо тоя мундьо да изкара пари.. той прецаква отбора..
да си продаде колата и 2-та апартамента и готово .. щеше да ги събере толкова нужните им пари

Не спечелиха ли малко пари това отборче с пот на челата си за тея нещасници

Дадоха всичко от себе си и след кризата в началото на сезона ето че станаха шампиони..
Тоя Томов направо се усра вече..
ще ги видим какво ще лъжат сега..
ще ми е интересно как ще се измъкнат защото феновете определено няма да са доволни от развоя на събитията .
ще видим какво ще стане и до къде ще се стигне ..
според мен ще има големи патардии ...
- Blau&Weiss
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Само дебелата берта не защитавайте..Дучето мучето...най-големият боклук в ...... Колкото и открито да НЕНАВИЖДАМ четирибуквието наистина ще ме е много яд ако ги изхвърлят от "А" група... Само за информация ,че ако ги изхвърлят от "А" ..почват от "В" , даже не от "б". Жалко само за българския футбол,по този начин само може да загуби. Единственият що-годе реален мач за сезона ще бъде махнат..
Тези дългове са натрупани от 5 години...беше ясно,че някой ден ще бъдат изкарани наяве,само не знам след като толкова време се знаеше за тези неща защо никой не си отвори устата да каже нещо а всички вярвахте на долния крадец Томов , който му се размекна устата да твърди за РЕКОРДНИЯ В ИСТОРИЯТА НА ..... БЮДЖЕТ!
Жалко наистина...за европа не ме интересува....дано поне останат в "А" група!
Тези дългове са натрупани от 5 години...беше ясно,че някой ден ще бъдат изкарани наяве,само не знам след като толкова време се знаеше за тези неща защо никой не си отвори устата да каже нещо а всички вярвахте на долния крадец Томов , който му се размекна устата да твърди за РЕКОРДНИЯ В ИСТОРИЯТА НА ..... БЮДЖЕТ!
Жалко наистина...за европа не ме интересува....дано поне останат в "А" група!
- w_smith
- Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
- Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
- Контакти:
Според справка в кредитния регистър, която си позволих да направя днес ЦСКА дължи близо 11 милиона на 3 банки, а оня палячо Лупи(неговата кожица) разправя че нямаме задължения. Тоя боклук и сродните му трябва да ги закачат на кола на мъченията и да им се изредят всички "радостни" фенове.
Направо не съм вярвал, че такова нещо може да се случи на ЦСКА.
Направо не съм вярвал, че такова нещо може да се случи на ЦСКА.
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Уникален бой се разрази на стадион „Българска армия” при излизането на президента на ЦСКА Александър Томов и на спортно-техническия директор на клуба Емил Костадинов.
Веднага след тяхната поява запалянковците започнаха да хвърлят бутилки по „червените” шефове и да ги обиждат, съобщи Фокус.
Емил Костадинов дори е отвърнал и е нападнал един привърженик. Полицията също се е намесила и е започнала да бие с палки феновете. Арестувани са няколко души, един от които е фотограф на отбора. Един запалянко пък е успял да изкриви задната дясна врата на автомобила на Александър Томов при неговото задържане, при което органите на реда са започнали отново да бият феновете.
Полицията бе принудена да използва щитове, докато президентът на „червените” напускаше подстъпите на стадиона. В действие бе включена и конната полиция, която разпръсна част от феновете, докато в същото време Томов продължаваше да дава изявления пред медиите в движение.
„И мен ме боли колкото тези фенове. Мога да ви уверя, че първата дължима сума вече е погасена в този момент”, каза Томов на излизане. Той не изглеждаше в добро здравословно състояние, олюляваше се и в очите му имаше сълзи, макар феновете да твърдяха, че се смее. Изглежда, нервите му бяха опънати до скъсване, предположи БГНЕС.
Същевременно привържениците го изпратиха с възгласи „ЦСКА за нас, парите са за вас”.
След излизане извън стадион „Българска армия” вратите бяха затворени, за да останат по-голяма част от феновете в пределите на стадиона. Въпреки това по-върлите от тях опитаха всякакви начини да прескочат оградата, за да бъдат отново по-близо до Томов и да продължат с псувните. Полицията бе принудена да използва сила срещу някои от най-разярените привърженици на „червените”, за да ги озапти. В момента събралото се множество остава около стадиона, като полицейското присъствие продължава да бъде засилено.
http://dnes.dir.bg/2008/06/03/news3068284.html
Веднага след тяхната поява запалянковците започнаха да хвърлят бутилки по „червените” шефове и да ги обиждат, съобщи Фокус.
Емил Костадинов дори е отвърнал и е нападнал един привърженик. Полицията също се е намесила и е започнала да бие с палки феновете. Арестувани са няколко души, един от които е фотограф на отбора. Един запалянко пък е успял да изкриви задната дясна врата на автомобила на Александър Томов при неговото задържане, при което органите на реда са започнали отново да бият феновете.
Полицията бе принудена да използва щитове, докато президентът на „червените” напускаше подстъпите на стадиона. В действие бе включена и конната полиция, която разпръсна част от феновете, докато в същото време Томов продължаваше да дава изявления пред медиите в движение.
„И мен ме боли колкото тези фенове. Мога да ви уверя, че първата дължима сума вече е погасена в този момент”, каза Томов на излизане. Той не изглеждаше в добро здравословно състояние, олюляваше се и в очите му имаше сълзи, макар феновете да твърдяха, че се смее. Изглежда, нервите му бяха опънати до скъсване, предположи БГНЕС.
Същевременно привържениците го изпратиха с възгласи „ЦСКА за нас, парите са за вас”.
След излизане извън стадион „Българска армия” вратите бяха затворени, за да останат по-голяма част от феновете в пределите на стадиона. Въпреки това по-върлите от тях опитаха всякакви начини да прескочат оградата, за да бъдат отново по-близо до Томов и да продължат с псувните. Полицията бе принудена да използва сила срещу някои от най-разярените привърженици на „червените”, за да ги озапти. В момента събралото се множество остава около стадиона, като полицейското присъствие продължава да бъде засилено.
-
- Автомобил:
- Двигател:
аз пък се радвам за така стеклата се ситуация, нека ги пратят в В група.
Нищо лично срещу ЦСКА, просто трябва да се започне от някъде, трябва де се измете цялата сган не само от футбола, а и от всички останали спортове, защото спорта като цяло се превърна в няква перачница на пари и нищо повече. а това че се почва от ЦСКА, просто лош късмет
Нищо лично срещу ЦСКА, просто трябва да се започне от някъде, трябва де се измете цялата сган не само от футбола, а и от всички останали спортове, защото спорта като цяло се превърна в няква перачница на пари и нищо повече. а това че се почва от ЦСКА, просто лош късмет
- kacho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
направо съм полудял, стадиона ми е на две крачки от офиса, отивам и аз, "Томов имал сълзи в очите или се смеел", леле леле
направо съм полудял, стадиона ми е на две крачки от офиса, отивам и аз, "Томов имал сълзи в очите или се смеел", леле леле
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
Добре де, а всъщност като е нямало спонсори и пари и т.н., Томов какво е трябвало да направи? Ако клубът е карал на кредит и така е успял да стане шампион и никой в крайна сметка не е пожелал да го спонсорира?
Нещо е много странна ситуацията.
То на теория е можело да се избегне това, ако преди време са разпродали отбора и разни такива мерки, които нямаше да се отразят много добре.
Я някой, който е навътре да обясни.
Нещо е много странна ситуацията.
То на теория е можело да се избегне това, ако преди време са разпродали отбора и разни такива мерки, които нямаше да се отразят много добре.
Я някой, който е навътре да обясни.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”