fichtenweg написа:Newbie написа:Чудя се дали някой е пробвал нещо подобно, за да окаже малко помощ:
Мисля да си купя 8GB USB Flash-ка, за да мога когато си сваля двд торент вместо да
горя филма на двд да го кача на флашката и да го гледам чрез usb-то на домашния двд плеър
на голям екран на тв-то?
Възможно ли е?ISRalien написа:Говорите за съвсем различна бира! Колегата иска да си свали DVD IMAGE и да го подкара на домашния си DVD player, а не да пусне нормалните DivX филми от по 700 мб парчето. Това НЯМА как да стане според мен, освен ако не му качиш daemon tools или нещо от рода (което пък също няма как да стане)!
не съм съгласен !!!
Ако става дума за DVD images - нямам предвид директно да сложи download-натия ДВД-имидж на флашката (то е ясно че какъвто и да е player-ът няма да може да чете images), а самите .vob-файлове - тогава мисля че трябва да сработи. Изчитането на image файловете може да стане на PC-то където се дърпат torrent-ите с Daemon tools и от виртуалното устройство да се копира всичко на флашката.
Колега Newbie кажи дали става така, ако разбира се 8 GB -овата флашка е хардуерно съвместима с player-a.
Точно така! Искам да копирам .vob, .ifo и .bup файловете на флашката и да ги плейвам от нея чрез усб порта на двд плейъра.
Флашката вече е налице 8GB PQI Cool Drive U339 алуминиева.
Резултати от тестовете:
1. Разпознава се от плеъра (NEO DVD PDX77), но минава доста време докато я прочете и тръгне - трябва си търпение (явно му идва много капацитета).
2. Снимки, MP3 и DivX+субтитри чете.
3. ДВД-та ще се тестват през някой от следващите дни, че ми е стара машинката и едно двд се копира 1,5 часа