имама следния проблем - смених батериите на единия ключ/имобилайзер/ и след това той изобщо не иска да отвори централното - казаха ми че трябва да се сенхронизира с компа на колата , но как става това ? Трябва ли да ходя на майстор или ще мога сам ? Ако някой знае какво трябва да се направи подробно - моля да помага ! Благодаря !
mod edit: vaskoto1
проблем - дистанционното на ключа, Бора
-
- Автомобил:
- Двигател:
днес следобед пробвах на контакт - нищо не става. Правя следното: давам контакт с резервния ключ / който си работи / , и започвам да натискам отваряне/затваряне с този на който му смених батериите. Около една минута се опитвах с него / около 40-50 натискания / но никакъв резултат. Колко време трябва да се обучава ? Иначе с другия ключ отвътре си отварям и затварям вратите, т.е. работи. Има ли нещо друго което мога сам да направя ?
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пробвай и това или ако идваш до София се обади ще го направим.
Lock the car from outside using the new, unmatched key in the driver-side door lock.
Press the UNLOCK button on the new key within 5 seconds often enough to reach next memory position.
The car may give you some sort of acknowledgement as the button is pressed (lights flash, horn beep, etc.)
Wait 5 seconds and press the unlock button on the new key to unlock the door.
Turn the ignition key to OFF and remove the old key.
Press LOCK and UNLOCK with the new key.
Insert the new key in the ignition and turn to the ON position (do not start car).

Lock the car from outside using the new, unmatched key in the driver-side door lock.
Press the UNLOCK button on the new key within 5 seconds often enough to reach next memory position.
The car may give you some sort of acknowledgement as the button is pressed (lights flash, horn beep, etc.)
Wait 5 seconds and press the unlock button on the new key to unlock the door.
Turn the ignition key to OFF and remove the old key.
Press LOCK and UNLOCK with the new key.
Insert the new key in the ignition and turn to the ON position (do not start car).
-
- Автомобил:
- Двигател:
колега благодаря ти за съветите, но с този ключ нищо не успях да направя - днес обиколих няколко специалиста в града , всички пробваха различни варианти на това което ти ми предложи / англ.текст/. Според един от тях не става защото колата не може да влезе в режим на програмиране - т.е. компа да въздейства на ключа -надявам се че добре съм го разбрал. Самият ключ излъчва, но си е загубил кода поради неправилното сменяне на батериите.
Изглежда ми остана варианта на сервиз на VW в Стара Загора.... на мнооого добра цена ...предполагам.
Все пак благодаря ти !
Изглежда ми остана варианта на сервиз на VW в Стара Загора.... на мнооого добра цена ...предполагам.
Все пак благодаря ти !
- airjohn
- Автомобил: 2020 Skoda Karoq
- Двигател:
Я пробвай с това помагало
[img][img]http://www.molia-polzvaite-drug-host-za-snimki/u/28/6906_323.JPG[/img][/img]
[img][img]http://www.molia-polzvaite-drug-host-za-snimki/u/28/6906_323.JPG[/img][/img]
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”