диаметър на втулка за джанти
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
диаметър на втулка за джанти
имам едно питане става въпрос за голф3 имам лети джанти с втулки които ми казаха че са за голфа вътрешния диаметър е 57,1 а външния 60,1 на втулката ,но днес при свалянето на едната джанта втулката си остана на главината като и се счупиха две от крачетата после със зор извадих втулката от главината та сега се притеснявам тва ли са втулките за голфа или не са така със зор ли трябва да влиза и да излиза втулката от главината
- golf avenue
- Автомобил: vw golf variant
- Двигател: azj 02
-
- Автомобил:
- Двигател:
TBL написа:Аз също имах този проблем и го реших така: с джантата при гумаджията. Добър ден, искам нови втулки за г3. Да няма проблем 8лв на бр. Уж били и оргинал ОЗ
Сега ще направиш гляма услуга, ако дадеш адреса на този гумаджия, защото аз където питах все вдигаха рамене и ме пращаха другаде или на стругар който щял да ми направи от алуминий.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега, виж ги тия
http://www.margel.info/lang_bg/accessories.php
http://www.margel.info/lang_bg/accessories.php
- gozzu
- Автомобил: Vw Golf 4 2_8 V6 4Motion 204 hp
- Двигател: BDE 2002 г
Точно 57,1 трябва да е размера на втулката за да може да стане.
Купувал съм си оригинални на които пише 57мм но като се измери е 57,1мм. онзи ден си правих втулки за джантите от гаража, размера на джантата е 64мм. но втулката е 63,9мм и влиза плътно, ако се направи 64мм няма начин да влезе.Ако някой търси къде да си направи втулки да ми пише, ще му кажа, човека които намерих ги прави от някаква твърда пластмаса и взима по 4лв. на втулка за около 20мин. ми направи 5бр.(1 за резерв исках). До колкото разбрах доста гумаджийници си поръчат при него втулки. Няма да му изписвам адреса в темата да не му права безплатна реклама
Купувал съм си оригинални на които пише 57мм но като се измери е 57,1мм. онзи ден си правих втулки за джантите от гаража, размера на джантата е 64мм. но втулката е 63,9мм и влиза плътно, ако се направи 64мм няма начин да влезе.Ако някой търси къде да си направи втулки да ми пише, ще му кажа, човека които намерих ги прави от някаква твърда пластмаса и взима по 4лв. на втулка за около 20мин. ми направи 5бр.(1 за резерв исках). До колкото разбрах доста гумаджийници си поръчат при него втулки. Няма да му изписвам адреса в темата да не му права безплатна реклама

M.KoBrEtI написа:TBL написа:Аз също имах този проблем и го реших така: с джантата при гумаджията. Добър ден, искам нови втулки за г3. Да няма проблем 8лв на бр. Уж били и оргинал ОЗ
Сега ще направиш гляма услуга, ако дадеш адреса на този гумаджия, защото аз където питах все вдигаха рамене и ме пращаха другаде или на стругар който щял да ми направи от алуминий.
Дано ти свърши работа. По Сребърна посока зоогическата малко след темпо и ще ги видиш от дясната страна. Имат и стругар.
Аз мойте втулки ги правих при стругар - отвора на джантата е 60,1мм - ние направихме втулките от бронз на 60,3мм щото на 60,1 си влизаха без броблем и изпадаха после. А за да паснат на главината на голфа вътрешния диаметър на втулката го направихме 57,3мм. Така при слагането втулката влиза плътно и диаметъра се присвива и идва точно на 57,1мм - и пасва много добре на главината
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”