Декоративни дръжки МК4- мнение
- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
Re: Декоративни дръжки МК4- мнение
Дашо написа:leonardo_vd написа:Дашо, това е мит като за голфаджията, но щом се впрягаш си е твоя работа. По мойта кола цигнийки няма за разлика от твойта. Виж си декоративната перка на тавана, и да нямаш GPS. Аман от комплексари и разбирачи в тоя форум. Баси само да се помайтапиш с някой и веднага на нож.
Глей ся видински...
П.П.А и ако те дразни толкова моята антенка мога на събора да ти я дам да я опиташ на цвят и вкус да видиш ч изобщо не е лоша-току виж си я и харесал!!!
Виж сега, Гражданино на град Перник, никой не те е обидил с нищо, има доста предавания и статий на, които "Голф и Перник" са темата.
Това по скоро трябва да те радва, но... ти си решаваш.
П.П Аз съм 100% СИГУРЕН, че не си опитвал доста неща и със сигурност НЕ ИСКАШ да ги опитваш, така че да запазим добрия тон на форума и да не си предлагаме обяд, съгласен ли си с мен?
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Декоративни дръжки МК4- мнение
racing_team_vidin написа:Виж сега, Гражданино на град Перник, никой не те е обидил с нищо, има доста предавания и статий на, които "Голф и Перник" са темата.
Това по скоро трябва да те радва, но... ти си решаваш.
П.П Аз съм 100% СИГУРЕН, че не си опитвал доста неща и със сигурност НЕ ИСКАШ да ги опитваш, така че да запазим добрия тон на форума и да не си предлагаме обяд, съгласен ли си с мен?
Вече обядвах,така че съм пас

Само да кажа че не съм виждал нито една статия по повод на Перник и голфовете му,което може да е моя грашка,все пак.
А виж би ме радвало ако понятието пернишки голфаджия се използва в добрия смисъл,но знаеш какво се залага в това понятие.Но здраве да е
Ние вече се разбрахме-всичко ще е ОК на събора,където всичко изприказвано и недообядвано ще се преглътне с по една ледена биричка

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”