Декоративни дръжки МК4- мнение

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Мартин
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Мартин » Пон 09 юни 2008 9:25

Аз съм твърдо, да остане така, в никакъв случай не слагай хром дръжки. Ако все пак решиш да го правиш освен тях сложи хром капаци на огледалата и хром лайсни под страничните прозорци. Според мен само дръжки няма да е добре, пък и цялата тази хром линия ще стои по-добре на черно купе.

Потребителски аватар
racing_team_vidin
Автомобил: BMW E65 Sport Package
Двигател:

Re: Декоративни дръжки МК4- мнение

Мнениеот racing_team_vidin » Пон 09 юни 2008 9:51

Дашо написа:
leonardo_vd написа:Дашо, това е мит като за голфаджията, но щом се впрягаш си е твоя работа. По мойта кола цигнийки няма за разлика от твойта. Виж си декоративната перка на тавана, и да нямаш GPS. Аман от комплексари и разбирачи в тоя форум. Баси само да се помайтапиш с някой и веднага на нож.

Глей ся видински...
П.П.А и ако те дразни толкова моята антенка мога на събора да ти я дам да я опиташ на цвят и вкус да видиш ч изобщо не е лоша-току виж си я и харесал!!!

Виж сега, Гражданино на град Перник, никой не те е обидил с нищо, има доста предавания и статий на, които "Голф и Перник" са темата.
Това по скоро трябва да те радва, но... ти си решаваш.

П.П Аз съм 100% СИГУРЕН, че не си опитвал доста неща и със сигурност НЕ ИСКАШ да ги опитваш, така че да запазим добрия тон на форума и да не си предлагаме обяд, съгласен ли си с мен?

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Re: Декоративни дръжки МК4- мнение

Мнениеот Дашо » Пон 09 юни 2008 12:06

racing_team_vidin написа:Виж сега, Гражданино на град Перник, никой не те е обидил с нищо, има доста предавания и статий на, които "Голф и Перник" са темата.
Това по скоро трябва да те радва, но... ти си решаваш.

П.П Аз съм 100% СИГУРЕН, че не си опитвал доста неща и със сигурност НЕ ИСКАШ да ги опитваш, така че да запазим добрия тон на форума и да не си предлагаме обяд, съгласен ли си с мен?

Вече обядвах,така че съм пас :wink:
Само да кажа че не съм виждал нито една статия по повод на Перник и голфовете му,което може да е моя грашка,все пак.
А виж би ме радвало ако понятието пернишки голфаджия се използва в добрия смисъл,но знаеш какво се залага в това понятие.Но здраве да е
Ние вече се разбрахме-всичко ще е ОК на събора,където всичко изприказвано и недообядвано ще се преглътне с по една ледена биричка :wink: :beer

Потребителски аватар
_Joro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот _Joro_ » Пон 09 юни 2008 12:37

Боядисай ги в цвета на колата вместо да правиш цигански изпълнения.

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пон 09 юни 2008 12:52

Перник, София...

мисля стана ясно

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”