10x
Skibadee написа:не разбирам достатачно от тези работи за тва реших да попитам... Та става въпрос за golf 1.4 1993г. отивам на технически преглет мерат ми там изгорелите газове и казват, че катализатора не бил запушен, работел си. Обаче тоя golf на 4-та скорост разви едва 120км. и умря, педала на гаста беше на пода но това не беше от голямо значение, та въпроса ми е толкова си може 1.4 или катализатора е запушен.![]()
vladovelin написа:Skibadee написа:не разбирам достатачно от тези работи за тва реших да попитам... Та става въпрос за golf 1.4 1993г. отивам на технически преглет мерат ми там изгорелите газове и казват, че катализатора не бил запушен, работел си. Обаче тоя golf на 4-та скорост разви едва 120км. и умря, педала на гаста беше на пода но това не беше от голямо значение, та въпроса ми е толкова си може 1.4 или катализатора е запушен.![]()
А този голф няма ли V скорост ? Опитай на пета колко ще вдигне.
webdude написа:vladovelin написа:Skibadee написа:не разбирам достатачно от тези работи за тва реших да попитам... Та става въпрос за golf 1.4 1993г. отивам на технически преглет мерат ми там изгорелите газове и казват, че катализатора не бил запушен, работел си. Обаче тоя golf на 4-та скорост разви едва 120км. и умря, педала на гаста беше на пода но това не беше от голямо значение, та въпроса ми е толкова си може 1.4 или катализатора е запушен.![]()
По каталог дават, че 1,4ми си вдига максималната скорост на 4-та ...
vladovelin написа:webdude написа:vladovelin написа:Skibadee написа:не разбирам достатачно от тези работи за тва реших да попитам... Та става въпрос за golf 1.4 1993г. отивам на технически преглет мерат ми там изгорелите газове и казват, че катализатора не бил запушен, работел си. Обаче тоя golf на 4-та скорост разви едва 120км. и умря, педала на гаста беше на пода но това не беше от голямо значение, та въпроса ми е толкова си може 1.4 или катализатора е запушен.![]()
По каталог дават, че 1,4ми си вдига максималната скорост на 4-та ...
На мой колега ГОЛФ3 1.4 МИ на пета скорост прави 150 км / ч.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: apolon, Google [Bot] и 16 госта