10x
Въпрос за катализатор...
- vladovelin
- Автомобил: Golf3 GTI
- Двигател: 2E 1994
Re: Въпрос за катализатор...
Skibadee написа:не разбирам достатачно от тези работи за тва реших да попитам... Та става въпрос за golf 1.4 1993г. отивам на технически преглет мерат ми там изгорелите газове и казват, че катализатора не бил запушен, работел си. Обаче тоя golf на 4-та скорост разви едва 120км. и умря, педала на гаста беше на пода но това не беше от голямо значение, та въпроса ми е толкова си може 1.4 или катализатора е запушен.![]()
А този голф няма ли V скорост ? Опитай на пета колко ще вдигне.
- snoopgod
- Автомобил:
- Двигател:
Кавете какви пари мога да взема на моя и къде в софия от гти 2е ?
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2/410_116.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2/410_116.JPG
-
ауспуси Лазаров
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
vladovelin написа:Skibadee написа:не разбирам достатачно от тези работи за тва реших да попитам... Та става въпрос за golf 1.4 1993г. отивам на технически преглет мерат ми там изгорелите газове и казват, че катализатора не бил запушен, работел си. Обаче тоя golf на 4-та скорост разви едва 120км. и умря, педала на гаста беше на пода но това не беше от голямо значение, та въпроса ми е толкова си може 1.4 или катализатора е запушен.![]()
По каталог дават, че 1,4ми си вдига максималната скорост на 4-та ...
- Skibadee
- Автомобил:
- Двигател:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=254024 Ето там с черните стрелки се намира сервизат които посетих, има и специализиран сервиз на AUDI VW SEAT, сервиз на BOSCH, авто теникиджия, там са и гърнеджийте които изкопуват катализатори, монтират нови демонтират стари сменят гърнета и какво ли още не. Аз лично останх много доволен. 
- vladovelin
- Автомобил: Golf3 GTI
- Двигател: 2E 1994
webdude написа:vladovelin написа:Skibadee написа:не разбирам достатачно от тези работи за тва реших да попитам... Та става въпрос за golf 1.4 1993г. отивам на технически преглет мерат ми там изгорелите газове и казват, че катализатора не бил запушен, работел си. Обаче тоя golf на 4-та скорост разви едва 120км. и умря, педала на гаста беше на пода но това не беше от голямо значение, та въпроса ми е толкова си може 1.4 или катализатора е запушен.![]()
На мой колега ГОЛФ3 1.4 МИ на пета скорост прави 150 км / ч.
- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
vladovelin написа:webdude написа:vladovelin написа:Skibadee написа:не разбирам достатачно от тези работи за тва реших да попитам... Та става въпрос за golf 1.4 1993г. отивам на технически преглет мерат ми там изгорелите газове и казват, че катализатора не бил запушен, работел си. Обаче тоя golf на 4-та скорост разви едва 120км. и умря, педала на гаста беше на пода но това не беше от голямо значение, та въпроса ми е толкова си може 1.4 или катализатора е запушен.![]()
На мой колега ГОЛФ3 1.4 МИ на пета скорост прави 150 км / ч.
Да, а максималната скорост от 157 км/ч се достига на четвърта предавка (предполагам и на пета може ама по наклон голям).
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”