Регистрирах коли в Кат до скоро (чисто нови

) ... С колегата спираме на една бензиностанция аз с един *** тои с един джип *** Колонките една до друга,аз сипвам и местя колата отстрани тои си сипва и отива да плаща.На съседната колонка единч "чичко" с подобен джип слиза и чака някой да му налее

Излиза моя човек минава покраи "чичкото" отваря вратата,качва се в колата (помислил че е неговия джип)
и почва да мъчи да вкара ключа,при което аз вече се "напикавам" от смях,чичкото седи почесва се по главата и не може да възприеме какво става

Разбраха се де! Ама голям смях
2случка : Пак със същия колега
Спирам с една кола *** (която хич не подхожда като за 22 годишен),пак на същата бензиностанция,слизам а започвам да си сипвам гориво (сам),на колонката до мен спира една руса мацка,естествено и сами се досещате с каква кола (много подходяща за руса мацка), поглеждаме че наливам и ми дава ключовете си и ми казва за 50 лева 98

Аз учуден,но няма как да откажа
Сипвам и за 50 лева качвам се в колата с която бях аз отворил съм стъклото и чакам да се върне.Идва мадамата оглежда се на сам на там (аз съм в колата на съседната колонка),свиркам и тя идва вижда ме и ... Голям смях с моя човек,а тя вече почва да се извинява изчерви се...
Та случки много сега като видях темата и се сетих и аз