За малко да стана джамбазин :)

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Мартин
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Мартин » Сря 11 юни 2008 8:39

kopitko написа:хахаха :) и аз така съм влизал в една друга жигула на времето :)

Те жигите все още се отварят с един ключ. Даже с ключа на една жигула в квартала се отключва и един полски Фиат 125 :shock .

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Сря 11 юни 2008 8:43

с ключ на мерцедес отворихме на един приятел джетата

Потребителски аватар
ZLaTa_KiFLa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ZLaTa_KiFLa » Сря 11 юни 2008 8:47

Sara_Bold написа:Има и по-тежки случаи...да се качиш в чужда кола до шофьора mhihi

Е случвало ми се е... много е гадно

Потребителски аватар
bugster
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bugster » Сря 11 юни 2008 8:59

Хайде е от мен 1 случай от мен, който баща ми разправя и претендира да е автентичен ....
Та значи преди около 15-тина години, пият си те компания в една кръчма ......
От компанията е имало хора с две червени лади, еднато от които обаче комби ....
Другата се се палила с жичките, че нещо таблото се е прецакало.
Та пият си те задружно и тоз собственика на Ладата с жичките решава да си ходи. Маса пиян ама се добира до колата, влиза вътре ... ама нещо не намира жички. Но не се предава. Ровичка малко, маха пластмаси но намира тези които му трябват, пали, прибира се, паркира и си ляга да спи и да изтрезнява.
Каква била изненадата на искинския собственик, когато излиза от кръчмата и установява че неговата Лада комби я няма, а там е тази на оня пиянката дето си е тръгнал :lol:
А изненадата на пиянката и жена му най вече на другата сутрин когато видели че колата която е в тях не е същата mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
mk2_Golf83
Автомобил: Голф 2
Двигател: EZ 1983

Мнениеот mk2_Golf83 » Сря 11 юни 2008 9:28

един приятел неговия ключ за запалването му става за багажника ми . а моя за багажника му става за запалването, тя мойта кола има 4 ключа за всака врата и бенз и запалването

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Сря 11 юни 2008 9:31

Не мога да си представя рекцията на шофьора ,ако те свари точно в момента когато се оглеждаш.

Потребителски аватар
xcalibur
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xcalibur » Сря 11 юни 2008 9:51

Хах аз мога да ви разкажа два такива комични случай.

Един приятел си беше видял колата (резедаво ауди 80 - преди яйцето точно междинката) на един светофар малко след като я е паркирал на 100 метра по-нагоре по улицата. Затичал се той след нея, но онзи офейкал. От там полиция разправии. Отиват на мястото на което е била паркирана за оглед и гледа неговата кола си е там. Просто е видял близнакай и в бързината не я е познал. Интересното е, че колата е много специфичен зелен металик и сигурно са две такива с София.

Друг приятел пак така тръгва си от работа и гледа, че му няма колата. От там в районното за жалба. През това време му се обаждат колегите и му казват да спре да пише, че колата се е намерила. Оказва се, че негов колега дава собствената си кола на трети техен колега да си свърши някаква работа. И двете коли да сини вектри. Онзи обаче отключил и подкарал грешната :shock и след това я паркирал на друго място. Абе голям смях. Ако е имало аларма нямало да сбърка ама...

Потребителски аватар
vw_Krasi_vw
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_Krasi_vw » Сря 11 юни 2008 10:46

:lol: :lol: :lol: моя случай е по друг, като си купих Голфа прд нас паркиран един същия като моя ,щяхме да ходим някаде с жената и дъщерята и както обикновенно мъжът 4ака в колата, стоя си аз и ги виждам на огледалото че се задават обаче се спират до колата зад мен и почват да се оглеждат и се чудят каде съм ,та тогава им свирнах да ме видят, много се смяхме!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Сря 11 юни 2008 11:27

Sara_Bold написа:Има и по-тежки случаи...да се качиш в чужда кола до шофьора mhihi

Скоро за малко да ти се случи, пък на всичкото отгоре, тази при която щеше да седнеш беше жена, после се оказа че ти е и позната :)

Я по темата НИИ да каже как се отключва задна врата на Мерцедес Бус.

Потребителски аватар
theone
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот theone » Сря 11 юни 2008 11:31

marchq написа:Имам 2ма приятели единия с ситроен саксо другия със служебно берлинго и с един ключ са отварят 2те французойки :) голям смях :lol:

На тва му се вика "френски ключ", не знаеш ли? :lol:

Аз с ключа на пасата отключвах Фиестата на приятелката... :))) като си заключише ключа вътре ми звънеше да и отворя :lol:

Sara_Bold написа:
Има и по-тежки случаи...да се качиш в чужда кола до шофьора

Това мисля може да се случи само на жена :lol: Повече различават колите само по цвят :lol: имаше някакъв лаф да не даваш хамелеон на жена че после не може да си я намери :lol:

Потребителски аватар
Bubo
Автомобил: Audi S4 Biturbo
Двигател:

Мнениеот Bubo » Сря 11 юни 2008 12:01

хахах аз с ключа от Голфа отключих на един приятел Сеата така. :lol:

Потребителски аватар
4oroi4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 4oroi4o » Сря 11 юни 2008 12:16

Трябва много да се внимава с колите! Един познат яде жесток бой в собственната си кола. Един здравеняк се объркал, че моя човек му краде колата и бой, бой, бой. А неговата кола паркирана 2 возила по назад. После големи извинения, голямо чудо беше. Е после си станаха приятели, но боя си е бой!

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Сря 11 юни 2008 12:19

Стига бе...аз на приятел съм излизал на паркинга отключвал съм му Жигулата, паля я местя я 10 места в друга посока....и оня се чуди после кво става.И тва с ключ за вкъщи. :lol: Ама айде тва е простено.....единичките, двойките и тн....се палят с поглед.Само е нужно малко да е захабен ключа и въртиш и си палиш като пич.Иначе са мноу добре защитени. :lol:

Потребителски аватар
lucky7o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

хайде и от мен

Мнениеот lucky7o » Сря 11 юни 2008 18:45

Регистрирах коли в Кат до скоро (чисто нови :twisted: ) ... С колегата спираме на една бензиностанция аз с един *** тои с един джип *** Колонките една до друга,аз сипвам и местя колата отстрани тои си сипва и отива да плаща.На съседната колонка единч "чичко" с подобен джип слиза и чака някой да му налее :lol: Излиза моя човек минава покраи "чичкото" отваря вратата,качва се в колата (помислил че е неговия джип)
и почва да мъчи да вкара ключа,при което аз вече се "напикавам" от смях,чичкото седи почесва се по главата и не може да възприеме какво става :lol: Разбраха се де! Ама голям смях ;)

2случка : Пак със същия колега
Спирам с една кола *** (която хич не подхожда като за 22 годишен),пак на същата бензиностанция,слизам а започвам да си сипвам гориво (сам),на колонката до мен спира една руса мацка,естествено и сами се досещате с каква кола (много подходяща за руса мацка), поглеждаме че наливам и ми дава ключовете си и ми казва за 50 лева 98 :) Аз учуден,но няма как да откажа :twisted:
Сипвам и за 50 лева качвам се в колата с която бях аз отворил съм стъклото и чакам да се върне.Идва мадамата оглежда се на сам на там (аз съм в колата на съседната колонка),свиркам и тя идва вижда ме и ... Голям смях с моя човек,а тя вече почва да се извинява изчерви се...
Та случки много сега като видях темата и се сетих и аз
:idea:

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Сря 11 юни 2008 19:16

Ей ние се смееме, но не е смешно, като знам, че с един ключ съм пробвал да отключа 3 Г2 и трите се отвориха никак не ми е смешно :lol:

А относно качването в чужда коло отивам да взема аз една приятелка от тях (като знам, че ме чака пред входа) и няма никой, викам ще изчакам и след две минути я докарва един пич със същата джета като мойта :shock
Качила се тя в джетата, докато си говорела по ГСМ-а и казала здрасти давай към KFC да вземеме Симо и пича тръгнал :shock mhihi, на светофара затворила тя телефона и се обърнала да каже нещо и изненадааааааа :twisted:
На въпроса към момчето "защо тръгна?" получила отговор "защото ти така каза, а аз на момичета не отказвам :lol: "

Върни се в “ОФФ-Топик - други”