vw16v написа:Е кво от тва а ако някой в някой гей форум ти каже,че е гот отзад ще му повярваш и ще му дадеш ли ,аз лично не,кво като е VW форум ,това не значи ,че трябва да се казва на черното бяло.Има и по-добри автомобили от VW,това,че ти или баща ти или аз караме VW не значи ,че са най добрите автомобили на света.Аз лично на черното бяло не казвам,а бмв форума е супер смешен точно поради тази причина,че там всички са убедени,че 316 ,318 бие голф гти,просто защото е бмв,без да има нищо от духа на марката,нищо че е супер смешен бюджетен модел за цървули.Разийшmoni_barcaнаписа:Защо въобще спорите!Ако някой във форума на БМВ каже,че предпочита
друга кола освен Бавареца незнам какво ще стане в тоя форум!ТОВА Е ФОРУМ НА VW а не на Ауди!
Много ясно,че ПАСАТ!!!.П..С. Това какво смяташ ти никой не го ебе, от VAG са ги позиционирали в съответните сегменти и като цени включително,така,че според теб пасата и да е по добър от S-клас на мерцедес /много са гадни ,нали е форум на фв
/и дори от любимите ти баварки е все тая ,винаги ще го сравняват с вектра ,407,лагуна ,и т.н.,а на ауди е предоставена тежката задача да конкурира бмв и мерцедес.
Все тая нали,ти сам го каза за цървули,явно затова така и мислиш!Разийш