Проблем с компресор клим.Г4
Проблем с компресор клим.Г4
Привет на всички..става въпрос за Г4....имам го от около година и полувина...и така до днес не се наканих да му направя профилактика...и днес отивам на маистор..доливат фреон...пускам климатика..и от компресора почна едно ухасно тракане....маисора вика КОФТИ...компресора е заминалл..и по точно буталния пръстен..та въпросат ми е няко зблъсквал ли се е с подобен проблем и дали някои има идеи по тая диагноза...вярна ли е и какво мога да направя по въпроса...за нов компресор АБСУРД....тия ма разтреляха с цена....благодаря предварително за отговорите
- Plamen Revanski
- Автомобил:
- Двигател:
adrian написа:Привет на всички..става въпрос за Г4....имам го от около година и полОвина...и така до днес не се наканих да му направя профилактика...и днес отивам на маЙстор..доливат фреон...пускам климатика..и от компресора почна едно уЖасно тракане....маЙсТора вика КОФТИ...компресора е заминаЛ..и по точно буталния пръстен..та въпросЪт ми е някоЙ Сблъсквал ли се е с подобен проблем и дали някоЙ има идеи по тая диагноза...вярна ли е и какво мога да направя по въпроса...за нов компресор АБСУРД....тия мЕ разСтреляха с цена....благодаря предварително за отговорите
след като оправихме прекрасния ти правопис (мен би ме било срам

Не разбирам - преди зареждането с фреон не си си пускал климатика година и половина ли??? а ако си, не е тракало преди?? Направи(хте) ли комп. диагностика? Грешки?
И аз подкрепям като цяло мнението по-горе че майстор, който диагнотицира по такъв начин и дава диагноза "КОФТИ" не може да е надежден. Задължително иди някъде другаде и по възможност на по реномирано място.
Re: Проблем с компресор клим.Г4
adrian написа:Привет на всички..става въпрос за Г4....имам го от около година и полувина...и така до днес не се наканих да му направя профилактика...и днес отивам на маистор..доливат фреон...пускам климатика..и от компресора почна едно ухасно тракане....маисора вика КОФТИ...компресора е заминалл..и по точно буталния пръстен..та въпросат ми е няко зблъсквал ли се е с подобен проблем и дали някои има идеи по тая диагноза...вярна ли е и какво мога да направя по въпроса...за нов компресор АБСУРД....тия ма разтреляха с цена....благодаря предварително за отговорите
Ето ти тема
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?p= ... t=#1216035
на въпросния майстор Горан може да се разчиташ работи добре утре ще ти пратя телефона ако искаш че визитката ми е в колата а жената е на работа с колата
В Бургас е въпросния майстор.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”