Проблем с компресор клим.Г4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
adrian
Автомобил:
Двигател:

Проблем с компресор клим.Г4

Мнениеот adrian » Пет 13 юни 2008 15:09

Привет на всички..става въпрос за Г4....имам го от около година и полувина...и така до днес не се наканих да му направя профилактика...и днес отивам на маистор..доливат фреон...пускам климатика..и от компресора почна едно ухасно тракане....маисора вика КОФТИ...компресора е заминалл..и по точно буталния пръстен..та въпросат ми е няко зблъсквал ли се е с подобен проблем и дали някои има идеи по тая диагноза...вярна ли е и какво мога да направя по въпроса...за нов компресор АБСУРД....тия ма разтреляха с цена....благодаря предварително за отговорите

Потребителски аватар
skotis
Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
Двигател: AGU

Мнениеот skotis » Пет 13 юни 2008 16:48

Аз не съм се сблъсквал с това, но мога да те посъветвам на база опитът ми с безброй сервизи... отиди да я видят поне на още едно място...майстор който казва "Кофти" за мен не е майстор ;)

пп: Хеед 91 бих ти препоръчал за сервиз...ама си в Поморие..

Потребителски аватар
Plamen Revanski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plamen Revanski » Пет 13 юни 2008 17:02

D&N
:wink:

Потребителски аватар
theone
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот theone » Пет 13 юни 2008 17:39

adrian написа:Привет на всички..става въпрос за Г4....имам го от около година и полОвина...и така до днес не се наканих да му направя профилактика...и днес отивам на маЙстор..доливат фреон...пускам климатика..и от компресора почна едно уЖасно тракане....маЙсТора вика КОФТИ...компресора е заминаЛ..и по точно буталния пръстен..та въпросЪт ми е някоЙ Сблъсквал ли се е с подобен проблем и дали някоЙ има идеи по тая диагноза...вярна ли е и какво мога да направя по въпроса...за нов компресор АБСУРД....тия мЕ разСтреляха с цена....благодаря предварително за отговорите

след като оправихме прекрасния ти правопис (мен би ме било срам :idea: ), на въпроса:

Не разбирам - преди зареждането с фреон не си си пускал климатика година и половина ли??? а ако си, не е тракало преди?? Направи(хте) ли комп. диагностика? Грешки?
И аз подкрепям като цяло мнението по-горе че майстор, който диагнотицира по такъв начин и дава диагноза "КОФТИ" не може да е надежден. Задължително иди някъде другаде и по възможност на по реномирано място.

Потребителски аватар
Гумата
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с компресор клим.Г4

Мнениеот Гумата » Пет 13 юни 2008 18:44

adrian написа:Привет на всички..става въпрос за Г4....имам го от около година и полувина...и така до днес не се наканих да му направя профилактика...и днес отивам на маистор..доливат фреон...пускам климатика..и от компресора почна едно ухасно тракане....маисора вика КОФТИ...компресора е заминалл..и по точно буталния пръстен..та въпросат ми е няко зблъсквал ли се е с подобен проблем и дали някои има идеи по тая диагноза...вярна ли е и какво мога да направя по въпроса...за нов компресор АБСУРД....тия ма разтреляха с цена....благодаря предварително за отговорите

Ето ти тема
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?p= ... t=#1216035
на въпросния майстор Горан може да се разчиташ работи добре утре ще ти пратя телефона ако искаш че визитката ми е в колата а жената е на работа с колата
В Бургас е въпросния майстор.

adrian
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот adrian » Съб 14 юни 2008 0:52

Колега Гумата ако можеш прати ми номера на този маистор...да видим кво ши излезе..благодаря предварително

Потребителски аватар
Nikkolay
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nikkolay » Съб 14 юни 2008 11:24

дайте и на мен този номер на Горан :(

Потребителски аватар
Гумата
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Гумата » Съб 14 юни 2008 12:18

adrian написа:Колега Гумата ако можеш прати ми номера на този маистор...да видим кво ши излезе..благодаря предварително

Майстора се казва Горан Тодоров gsm-0888/234167 и 0898/295857
Аз съм доволен от него разбира си от работата момчето.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”