сваляне на кора на врата
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
сваляне на кора на врата
Здравейте. Искам да си сваля кората на предна дясна врата. Колата е Голф 3 - две врати 93 година. Значи откопчах свички щипки и стигнах до мемнта да махна дръжката за прозореца и нещо виждам зор
Някой може ли да каже как да я сваля тази дръжка? Благодаря.

- pesho_sl
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: AGR 1998
има едно кръгче на самата дръжка, там където се държи за вратата. буташ го обартно на посоката на на самата дръжка и си готов! дано съм го обяснил разбираемо!!! успех 

Последна промяна от pesho_sl на Съб 14 юни 2008 11:40, променено общо 1 път.
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
pesho_sl написа:има едно кръгче на самата дръжка, там където се държи за вратата. буташ го обартно на посоката на на самата дръжка и си готов! дано съм го обяснил разбираемо!!! успех
Аз нещо не разбрах.. Понеже и мен живо ме интересува как се маха тази дръжка, искам да попитам, как така да бутам кръгчето обратно на посоката на дръжката? Трябва да го натисна ли?

- Skruji
- Автомобил: Golf 6 Variant
- Двигател:
vanko_VW написа:дръжката на прозореца би трябвало да е на зегерка,ще вземеш една малка отверка и ще бръкнеш м/у дръжката и кората и трябва да избуташ зегерката![]()
![]()
успех
Точно така е, ако сте разглобявали едно време на Лада там е същото. Има една стоманена тел, която функционира като зегерка и се намира между дръжката и кората. Буташ кората навътре и зегерката се вижда, после с права отверка я махаш и си готов.

- pesho_sl
Skruji написа:vanko_VW написа:дръжката на прозореца би трябвало да е на зегерка,ще вземеш една малка отверка и ще бръкнеш м/у дръжката и кората и трябва да избуташ зегерката![]()
![]()
успех
Точно така е, ако сте разглобявали едно време на Лада там е същото. Има една стоманена тел, която функционира като зегерка и се намира между дръжката и кората. Буташ кората навътре и зегерката се вижда, после с права отверка я махаш и си готов.
явно зависи от годината на производството, понеже при мен е без зегерка. всичко си е пластмаса и като натина кръгчето което стои м/у кората и самата дръжка (не е отделно от дръжката а е захванато за нея) се маха!
- pesho_sl
icefire написа:pesho_sl написа:има едно кръгче на самата дръжка, там където се държи за вратата. буташ го обартно на посоката на на самата дръжка и си готов! дано съм го обяснил разбираемо!!! успех
Аз нещо не разбрах.. Понеже и мен живо ме интересува как се маха тази дръжка, искам да попитам, как така да бутам кръгчето обратно на посоката на дръжката? Трябва да го натисна ли?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
имам предвид където е края на дръжката (гумираното кръгче) - обратно на него! иначе това което се избутва си стои м/у дръжката и кората! успех!!!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”