Писукане в таблото на зумер на VW 3 1.4(1994г.)
Писукане в таблото на зумер на VW 3 1.4(1994г.)
Здравейте! Моят въпрос към по-компетентните участници в този полезен форум е следният - от над 6 месеца имам проблем с моя VW Голф 3 - при шофиране внезапно започва да писука таблото на зумера, като започва да мига и лампата за температурата на маслото. Тогава, за малко, изключвам от скорост и подавам малко газ, и едва тогава лампичката за температурата на маслото угасва и зумера спира да писука и изчезва звуковия сигнал. След известен период на шофиране, зумерът пак започва да писука.... Адски е неприятно и досадно.... Минах през различни набедени майстори, но никой не успя да улови проблема досега, 2 пъти сменявам маслото, като последният път беше с бял Кастрол, но ефект никакъв. Моля, помогнете! Отчаян съм! Ще се радвам на вашите съвети.
- angelov1999
- Автомобил:
- Двигател:
- vladovelin
- Автомобил: Golf3 GTI
- Двигател: 2E 1994
Re: Писукане в таблото на зумер на VW 3 1.4(1994г.)
S.Netzov написа:Здравейте! Моят въпрос към по-компетентните участници в този полезен форум е следният - от над 6 месеца имам проблем с моя VW Голф 3 - при шофиране внезапно започва да писука таблото на зумера, като започва да мига и лампата за температурата на маслото. Тогава, за малко, изключвам от скорост и подавам малко газ, и едва тогава лампичката за температурата на маслото угасва и зумера спира да писука и изчезва звуковия сигнал. След известен период на шофиране, зумерът пак започва да писука.... Адски е неприятно и досадно.... Минах през различни набедени майстори, но никой не успя да улови проблема досега, 2 пъти сменявам маслото, като последният път беше с бял Кастрол, но ефект никакъв. Моля, помогнете! Отчаян съм! Ще се радвам на вашите съвети.
Колега коя лампа е за температура на маслото ??? Защото аз знам една дето е за налягане на маслото . Някой знае ли каква е максимално допустимата температура на маслото в мотора ????
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
vladovelin написа:S.Netzov написа:Здравейте! Моят въпрос към по-компетентните участници в този полезен форум е следният - от над 6 месеца имам проблем с моя VW Голф 3 - при шофиране внезапно започва да писука таблото на зумера, като започва да мига и лампата за температурата на маслото. Тогава, за малко, изключвам от скорост и подавам малко газ, и едва тогава лампичката за температурата на маслото угасва и зумера спира да писука и изчезва звуковия сигнал. След известен период на шофиране, зумерът пак започва да писука.... Адски е неприятно и досадно.... Минах през различни набедени майстори, но никой не успя да улови проблема досега, 2 пъти сменявам маслото, като последният път беше с бял Кастрол, но ефект никакъв. Моля, помогнете! Отчаян съм! Ще се радвам на вашите съвети.
Колега коя лампа е за температура на маслото ??? Защото аз знам една дето е за налягане на маслото . Някой знае ли каква е максимално допустимата температура на маслото в мотора ????
- Колегата е имал впредвид лампата за налягането

- vladovelin
- Автомобил: Golf3 GTI
- Двигател: 2E 1994
Теодор написа:vladovelin написа:S.Netzov написа:Здравейте! Моят въпрос към по-компетентните участници в този полезен форум е следният - от над 6 месеца имам проблем с моя VW Голф 3 - при шофиране внезапно започва да писука таблото на зумера, като започва да мига и лампата за температурата на маслото. Тогава, за малко, изключвам от скорост и подавам малко газ, и едва тогава лампичката за температурата на маслото угасва и зумера спира да писука и изчезва звуковия сигнал. След известен период на шофиране, зумерът пак започва да писука.... Адски е неприятно и досадно.... Минах през различни набедени майстори, но никой не успя да улови проблема досега, 2 пъти сменявам маслото, като последният път беше с бял Кастрол, но ефект никакъв. Моля, помогнете! Отчаян съм! Ще се радвам на вашите съвети.
Колега коя лампа е за температура на маслото ??? Защото аз знам една дето е за налягане на маслото . Някой знае ли каква е максимално допустимата температура на маслото в мотора ????Колегата е имал впредвид лампата за налягането
Температурата може да я провериш ако имаш MFA.
Имам MFA но искам да разбера колко е максимално допустимата температура.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”