Относно Ламбда сонда
- theerazor
- Автомобил:
- Двигател:
Относно Ламбда сонда
Знам ,че има много теми , исках да питам следното:
Може ли да се откачи буксата на Ламбда сондата. И да не се скапе нещо? Искам да я махна с цел да видя дали колата ми ще продължава да ми придръпва.
Ако не продължи да знам да си купя една ламбда сонда и да си реша веднъж за винаги ужасно дразнещ и бъркащ дълбоко в джоба проблем. Колата е гледана на VAG-com нищо не показва като проблем сменено всичко каквото може... Остава само това за това искам да питам някои компетентен.
Благодаря предварително.
Може ли да се откачи буксата на Ламбда сондата. И да не се скапе нещо? Искам да я махна с цел да видя дали колата ми ще продължава да ми придръпва.
Ако не продължи да знам да си купя една ламбда сонда и да си реша веднъж за винаги ужасно дразнещ и бъркащ дълбоко в джоба проблем. Колата е гледана на VAG-com нищо не показва като проблем сменено всичко каквото може... Остава само това за това искам да питам някои компетентен.
Благодаря предварително.
- theerazor
- Автомобил:
- Двигател:
mg design написа:Без ламбда компютъра бърка горивната смес.Резултата е няма обороти на празен ход и като тръгнеш придърпва. Ако можеш отиди на качествена диагностика.
Благодаря за отговора колега. Значи и да махна буксата от нея ще бъде същата работа? Ще отида пак на диагностика.
Някои знае ли колко парички е нова като за моя модел?
Или да си взема от някоя автоморга?
- badjo-vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
недей -- само нова взимайtheerazor написа:mg design написа:Без ламбда компютъра бърка горивната смес.Резултата е няма обороти на празен ход и като тръгнеш придърпва. Ако можеш отиди на качествена диагностика.
Благодаря за отговора колега. Значи и да махна буксата от нея ще бъде същата работа? Ще отида пак на диагностика.
Някои знае ли колко парички е нова като за моя модел?
Или да си взема от някоя автоморга?
- theerazor
- Автомобил:
- Двигател:
Ixidor написа:theerazor написа:Возил ли си се с изключена такава? Това ме интересува.Искам чисто и просто да тествам дали ще прави чалъма без нея, ясно е ,че ще гори като зил ,но поне да знам от какво е.
Не съм се возил без нея. И не бих пробвал...![]()
Отиди на свястна диагностика и ще ти кажат.
Аз съм бил на диагностика и момчетата си знаят работата, проблема е че показва всичко в нормите...

- teddymc
- Автомобил:
- Двигател:
Ако ти показва, че всичко е наред на vagcom вероятността да е от сондата е много малка.
Можеш спокойно да покараш с откачена сонда - но това значи че компира ще работи в авариен режим - това води до висок разход и колата върви като скопена.
Ако е ламдата - задължително нова и то с гаранция.
Обади се на Vaskoto1 или на *niksi* - разбери се да ти погледнaт колата.
Можеш спокойно да покараш с откачена сонда - но това значи че компира ще работи в авариен режим - това води до висок разход и колата върви като скопена.
Ако е ламдата - задължително нова и то с гаранция.
Обади се на Vaskoto1 или на *niksi* - разбери се да ти погледнaт колата.
- stefan gti
- Автомобил:
- Двигател:
- theerazor
- Автомобил:
- Двигател:
Бях при Никси нищо не откриха като грешка в компа даже Мишо се качи с мен и когато започна да придръпва той гледаше за грешка
. Но грешка не се появи всичко беше в нормите. Много свестни момчета са и си разбират от работата. Те ми казаха да пробвам да откача буксата, за да видя ако продължи да придръпва да се търси на друго място проблема.
Много съм се отчаял направо нз. В момента съм се заровил в аутодата 2004 и чета наред.

Много съм се отчаял направо нз. В момента съм се заровил в аутодата 2004 и чета наред.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”