Става дума за София, складовете на бул. Климент Охридски, тези на "Ташев галвинг".
Кара ме тъщата, аз с бебето на задната седалка.Минаваме покрай едни строителни складове, в посоката която идвам ми се падат от ляво.Изведнъж от склада излиза назадна един "VW Шаран" сив металик, от тия по-нвите, след 2000г., тъщата спира и започва да свири с клаксона, щото оня връща яко назад и не спира..почти ни удря вече

, аз се вглейдам в шофьорското място и...НЯМА шофьор

.За секунди и викам на тъщата дай бързо заднааа!!!Ама, реакцията беше АААА, и натискане на спирачката още по-силно за да се задържим на едно място.Оказва се че е спрял, не е оставил на скорост и не е дръпнал ръчната идиота!А там е много наклонен пътя, представете си щом се засилва от другото платно и идва чак при нас и ни удря със сила.
Идва онзи, оооо, сори, много съм напрегнат, ще ти дам визитка, имам каско и гражданска, мойто ще покрие щетите,аиде чао!

едно пастиране ще те оправи и тръгва да си ходи, да си види в съседния склад това което търси.
Викам му аз ей, знаеш ли какво си направил бе,(обаче мога само да си викам, защото в едната ръка държа бебето), нестава дума за колите, ако някой идваше отгоре???Мястото е точно на завой, така че нямаше да го видят, а точно от високото както са се засилили...Можеше да убиеш някой бе!
Представете си ако идваше някой отгоре, и да се прасне в него и да го прати право върху нас..Ами ако не минаваше никой точно тогава, колата му падаше през моста, зад нас точно имаше мостче и река.
Та мисълта ми е, незабравяйте никога да спирате на скорост и ако може и ръчната...